Ramon Pellicer és el periodista més vist del cap de setmana a Catalunya. Tant dissabte com diumenge dirigeix i presenta el programa més vist de totes les cadenes a qualsevol hora. L'últim dissabte va arribar a un apoteòsic 28,2% i 800 mil espectadors. Amb l'equip d'informatius de TV3 i co-presentat per Cristina Riba no tenen rival. Només una altra Pelllicer competeix amb en Ramon com a celebrity: Martina Prellicer. La filla gran és tik toker amb 45 mil seguidors i acaba de penjar una obra d'art. Vídeo:

Tik tok Martina Pellicer

Diumenge mirant el TN cap de setmana i la Martina des del sofà captura amb el puny el pare del televisor i el teletrasllada a la taula del menjador de casa. Pellicer té molta paciència: el va fer vestir de presentador de TN per dinar, amb americana i corbata. El vídeo s'ho val. Un muntatge de dos moments de diumenge i dilluns que queda xulo. Martina Pellicer escriu: "jajajajajjajajaj tenia q fer-ho". Sí, ho havia de fer. Genial.

Ramon Pellicer i filla Martina a Catalunya Ràdio Youtube KIDS

Martina i el seu pare, Catalunya Ràdio

lali colome gala placifia beteve

Lali Colomé,  betevé

julia otero i ramon pellicer GTRES

Pellicer amb la seva primera dona, Júlia Otero, GTRES

La família Pellicer té estima per qui va ser la primera dona d'en Ramon, fa molts anys: Júlia Otero. Li envien tot el suport per curar-se del càncer que li han detectat. Una família de comunicadors: Ramon Pellicer, periodista, la seva dona Lali Colomé, periodista, Otero, periodista i la filla, comunicadora, tiktoker i amb un futur prometedor. I Pellicer, quan dina, beu aigua.