Hi ha qui pensa que això del confinament no va amb ells. Que estan per sobre de les xorrades que decretin les autoritats per aturar la pandèmia. N'hem vist exemples a dojo. I no, no parlem de persones en situacions particulars i que els permetin sortir de casa per causes de força major. Què va. Ho fan perquè estan per sobre de la resta de mortals. Que ho faci qualsevol poca-solta és trist, però que ho faci tot un exPresident del Govern espanyol, això ja és de traca. No, no és José María Aznar, a qui El Mundo i mitjans afins van exculpar perquè les fotografies del matrimoni a Marbella eren "antigues". Es tracta del seu successor, Mariano Rajoy, enxampat pels seus veïns i denunciat per La Sexta.

Ferreras Rajoy confinament La Sexta

Ferreras Rajoy confinament La Sexta

Ferreras ha ensenyat les imatges captades de Rajoy practicant esport al carrer (el seu cèlebre "power walking") el passat diumenge a les 8:18 del matí. Però no, no es tractaria d'una sortida puntual. Segons informa la cadena, ho fa cada dia. També avui. Els seus veïns estan empipadíssims, i que "no es un hecho aislado". El tòtem de La Sexta l'esmicola: "No va a por pan. Hace metros, pero no se está preparando para los Juegos Olímpicos de Tokyo".

Rajoy confinament La Sexta 3

La Sexta

Rajoy confinament La Sexta 2

Rajoy saltant-se confinament La Sexta

"No tiene perro, no tiene niños, no se puede salir a pasear, no se puede ir a ver a un amigo". Rajoy no ha contestat a les trucades de la cadena, ni ho farà fins que trobi alguna d'aquelles frases marca de la casa per sortir per potes. Quina barra. I quina vergonya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat