Ja són aquí les vacances de Setmana Santa, uns dies de descans i processons que els famosos aprofiten per posar-se morenets i gastar-se diners en hotels de luxe. Qui no ha optat per cap d’aquestes opcions, però, ha estat Mariano Rajoy.

El president del govern espanyol ha tornat a la seva terra, una Galícia a la qual sempre ha demostrat molta estima. La primera parada del seu recorregut ha estat Armenteira, un poble de Pontevedra on les càmeres l’han enxampat fent senderisme.

Acompanyat del vicepresident de la Xunta, Alfonso Rueda, i del president del port de Marín (i marit d’Ana Pastor), José Benito Suárez, s’ha posat el xandall i ha passat el dia caminant la ruta de la pedra i l’aigua. Un recorregut que els porta per la vora del riu, endinsant-se entre arbres i plantes.

RAJOY 3 EFE

Rajoy efe

Rajoy 2  EFE

EFE

Rajoy ha volgut fer publicitat de la zona, publicant una altra fotografia per convidar els seus seguidors a provar de fer la caminada.

Però el president no oblida que ens trobem en uns dies molt intensos per l’església, i ha mostrat el seu suport a les confaries espanyoles d’arreu del país:

Quins plans té Mariano Rajoy per aquests dies a les terres gallegues? El veurem fent més excursions? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat