Ricard Ustrell té 30 anys però alguns problemes de salut. El seu programa diari a TV3 el presenta des de fa dies el seu substitut dels divendres, Xavier Rossinyol, que no és de la productora sinó de la CCMA. Ningú de la productora ha gosat explicar per què el director, productor i presentador de Planta baixa no fa el programa des del dimecres 3 de març ni quan tornarà. Fonts de TV3 informen a EN Blau que està de baixa "per problemes de salut" fins dilluns 15 de març.

ricard ustrell tv3

Ricard Ustrell en el seu últim programa, 3/3, TV3

Ustrell s'ha sotmès a una intervenció quirúrgica. La casualitat ha volgut que en la seva última aparició a TV3 debatés d'un altre tipus d'intervencions: el "Boom dels implants capil·lars". No és això. El periodista ha acabat anunciant a Instagram aquest dijous l'operació sense donar detalls de què s'ha operat. Pels milers que té bloquejats a xarxes i no poden accedir al twitter del programa de TV3, ni el de la productora ni el del presentador, aquest és el missatge:

ustrell adeu IG

Instagram

Ustrell: "He estat uns dies de baixa recuperant-me d'una operació i sort n'he tingut de PB als migdies. Quin orgull de Rossinyol i d'equip. Ens veiem de nou (sic) el dilluns". TV3, com és natural, no aborda detalls dels afers de salut dels presentadors que estan de baixa però no es pot amagar que no surten en antena. Com quan Luís Marquina va patir una infecció a la pell o Lídia Heredia va estar confinada durant  la Covid. Ustrell ha trigat més d'una setmana a explicar-ho als seus fans.

eva granados tv3

Eva Granados amb Rossinyol, TV3

Ricard Ustrell ja va abordar els seus problemes d'ansietat i salut en un article a El Periódico que podeu recuperar aquí. El programa de dimecres (17,8%) va perdre d'audiència contra Al rojo vivo (18,1%). Els fans el troben a faltar. Planta baixa es recupera de la baixa. Ustrell torna, "de nou" com diu ell, el dia 15. Tant de bo plenament recuperat.