La primera semifinal del Benidorm Fest 2023 ja és aquí! Avui, dimarts 31 de gener, RTVE dona el tret de sortida a la preselecció d'Espanya per al Festival de la Cançó d'Eurovisió 2023 que la ciutat britànica de Liverpool acollirà el pròxim mes de maig. A escasses hores que comenci l'emissió en directe de la primera de les gales que busquen trobar el successor de Chanel —i el seu lloable tercer lloc a Torí— i després d'haver revelat incomptables detalls sobre el Benidorm Fest 2023, la corporació pública ha fet públic per fi en quina posició actuarà cadascun dels 9 candidats (i cançons) que avui s'ho juguen tot sobre l'escenari del Palau d'Esports L'Illa de Benidorm. Vols saber l'ordre d'actuació dels candidats de la primera semifinal del Benidorm Fest 2023? T'ho detallem.

🌟 Benidorm Fest 2023: dates, cançons, candidats i entrades per a la preselecció d'Eurovisió 2023
 

🗳️ Com votar en el Benidorm Fest 2023: elegeix el representant per a Eurovisió 2023
 

Ordre d'actuació dels candidats de la primera semifinal del Benidorm Fest 2023

Els més eurofans de cada casa poden estar ben contents perquè aquesta nit arriba la primera semifinal del Benidorm Fest 2023 i, en tan sols unes hores, els espectadors podran ser partícips de qui són els primers quatre candidats a passar a la final del Benidorm Fest 2023 per tal de guanyar la competició i ser els pròxims representants espanyols al festival de cançons més important del món. Fa unes setmanes, RTVE ja publicava la distribució dels artistes per a cada una de les semifinals. Aquesta, la que serà el punt de partida de l'edició, ja s'anticipa com una gala molt competitiva, ja que alguns dels participants favorits de les apostes com l'alacantina Fusa Nocta, el 'triunfito' Agoney o el ballarí Aritz presenten avui les seves propostes en directe.

🎤 Los 18 candidats d'Espanya per a Eurovisió 2023: qui participa en el Benidorm Fest 2023
 

Ara ja és de domini públic l'ordre d'actuació dels candidats que RTVE ha elegit per a la primera semifinal del Benidorm Fest 2023 i queda fixat de la següent manera:

 1. Sharonne
 2. Aritz
 3. Sofía Martín
 4. Agoney
 5. Megara
 6. Alice Wonder
 7. Meler
 8. Fusa Nocta
 9. Twin Melody

🎶 Així sonen les cançons del Benidorm Fest 2023 candidates a anar a Eurovisió
 

Primera semifinal del Benidorm Fest 2023: horari, cançons i tots els detalls

La primera semifinal del Benidorm Fest 2023 s'emet en directe aquesta nit a partir de les 22:30 hLa 1 i a la plataforma de continguts en línia RTVE Play. Abans, a les 22 h, s'emet també La noche del Benidorm Fest, un programa especial presentat per Miki Núñez i Aitor Albizua que servirà com a prèvia a les gales de la preselecció d'Espanya per a Eurovisió 2023. Més enllà de l'ordre d'actuació detallat prèviament, les cançons que aquesta nit interpretaran cadascun dels candidats del Benidorm Fest 2023 i que estan disponibles a totes les plataformes des del 18 de desembre són les següents:

 • Agoney interpretarà Quiero arder.
 • Alice Wonder interpretarà Yo quisiera.
 • Aritz interpretarà Flamenco.
 • Fusa Nocta interpretarà Mi familia.
 • Megara interpretarà Arcadia.
 • Meler interpretarà No nos moverán.
 • Sharonne interpretarà Aire.
 • Sofía Martín interpretarà Tuki.
 • Twin Melody interpretarà Sayonara.