A tan sols dues setmanes que se celebri el Benidorm Fest 2023, la polèmica sembla planar de nou sobre la preselecció espanyola per a Eurovisió 2023. La comunitat eurofan sembla estar molt encesa a les xarxes socials, i no és per a menys, doncs un dels candidats ha estat realment crític amb la resta de cançons aspirants a viatjar fins a Liverpool per a la final del certamen musical més famós del món que se celebrarà el proper 14 de maig. Es tracta d'Aritz Arén, el famós 'tiktoker' i exconcursant de ¡Fama, a bailar! que ha visitat el pòdcast La Red Room presentat pel també controvertit Malbert. El ballarí i intèrpret valencià ha aprofitat l'espai per parlar sense embuts sobre el que opina de la resta de candidats del Benidorm Fest 2023 i algun no ha sortit gaire ben parat. T'ho expliquem.

🌟 Benidorm Fest 2023: dates, cançons, candidats i tot sobre la preselecció per a Eurovisió 2023
 

😱 Chanel, molt clara sobre si actuarà al Benidorm Fest 2023: "no delireu, nois"
 

Aritz Arén carrega contra la resta de candidats del Benidorm Fest 2023 i les seves cançons per a Eurovisió

Per molts és sabut que Malbert, el presentador del pòdcast La Red Room, és un d'aquests comunicadors incisius que sap treure suc a tots els seus entrevistats i la visita al programa d'Aritz Arén, candidat del Benidorm Fest 2023, no ha estat el punt discordant. I és que el presentador, malgrat que al principi Arén no volgués mullar-se en excés, ha insistit que el que és un dels aspirants a convertir-se en el pròxim representant espanyol al Festival de la Cançó d'Eurovisió 2023 sigui honest sobre el que pensa sobre la resta de les propostes dels seus companys de preselecció. Li agraden els temes? "Tots no. Com a ballarí, sí que veig temes ballables, però no veig que l'artista vagi a poder defensar això", sentenciava.

🎧 Les cançons del Benidorm Fest 2023 més escoltades: Vicco i Fusa Nocta són les favorites per a Eurovisió 2023
 

Aritz ha estat, a més, especialment crític en les seves paraules amb Quiero arder, la proposta del 'triunfito' Agoney. Un discurs que arrencava suau amb titubejos tals com "no m'encanta" o "l'estil d'Agoney no és el que solc escoltar" ha acabat amb l'intèrpret de Flamenco titllant a la cançó del canari com a "satànica", encara que escudant-se en el concepte que l'artista vol presentar i destacant el fet que no és l'estil de música que ell es posaria a casa seva. Tampoc no ha sortit del tot ben parada la repetidora Blanca Paloma: "Ha agafat una cançó moguda sabent que ella... Hi ha com molta base, però no veig...", arrencava Aritz, per acabar preguntant-se, una mica escèptic, "es quedarà al mig fent què?". L'al·legat contra la intèrpret d'Eaea tampoc no ha agradat en excés als seguidors del concurs.

📆 Quan és el Benidorm Fest 2023?: aquest és el calendari de la preselecció d'Eurovisió
 

La reacció dels fans d'Eurovisió i el Benidorm Fest 2023: "una falta de respecte brutal"

Les controvèrsies no són res nou al món eurovisiu, encara que són molts els usuaris de Twitter que han arremès directament contra Aritz Arén pel que creuen que és un discurs innecessari. "Em sembla una falta de respecte brutal, quin pèssim company" o "tots et vam veure desafinant", amb referència a la seva actuació a la gala de presentació dels candidats del Benidorm Fest 2023, són alguns dels comentaris que s'han pogut llegir a les xarxes socials sobre les declaracions que ha ofert a Malbert. Tanmateix, són molts els que al·ludeixen directament al presentador de La Red Room com a responsable de tota aquesta situació: "T'hipnotitza i et treu el verí".

L'entrevistador, per la seva part, no s'ha quedat de braços plegats i ha volgut respondre a tots els que li atribueixen una mala praxi durant les seves trobades amb els convidats que assisteixen al seu programa i exposar que no "m'estranya que els famosos siguin uns 'bienqueda' en les entrevistes, si quan són honestos i diuen el que pensen sense faltar el respecte, els linxeu." "Demanem sinceritat, però quan no ens agrada l'ataquem", ha afegit el barceloní, que també ha anticipat que espera, en els dies entrants, la visita d'altres candidats del Benidorm Fest 2023 a l'espai que ha generat tot aquest enrenou.