Un dels millors moments de la setmana arriba els dimecres quan la revista El Jueves treu un nou número als quioscos. Les darreres setmanes és difícil superar-se, però el mitjà satíric ho està fent, especialment pel que fa a la seva portada. La de dimecres passat, post sentència i en plena onada de violència als carrers, és de les que marquen època: difícil resumir amb un dibuix el veritable quid de la qüestió, amb un jutge Marchena llençant un còctel molotov amb la sentència del procés calant foc. O la de fa dues setmanes abordant irònicament la repressió policial amb un dibuix sublim.

portada el jueves marchena

El Jueves

portada jueves sentencia

El Jueves

Aquesta setmana toca Halloween. La nit de tot sants s'omplirà de referències terrorífiques arribades de la iconografia de les pel·lis de por. I com passa cada dimarts, El Jueves ha fet un avançament a les xarxes sobre quina serà la portada d'aquesta setmana. Un especial "Terror facha" il·lustrat amb la tomba de Franco després de la seva exhumació. Què hi han trobat els dibuixants de la revista? El cadàver de la mòmia? No. Però l'empremta del dictador és allargada i roman en bona part de la plana política actual. Tots ells col·locadets. Un who is who? en tota regla del que no sobra ningú, però sí que hi podríem posar molts més, la majoria, dels mitjans unionistes. 

portada el jueves terror facha

El Jueves

Al bell mig, presidint l'estampa, els reis Felip i Letícia, amb ella posant aquella cara creepy que va provocar malsons als assistents als Premis Princesa d'Astúries. I ben envoltats en primera fila dels quatre ultres de Vox, Abascal, Ortega-Smith, Monasterio i Espinosa de los Monteros. El PP no li va enrera, amb Casado, Díaz Ayuso, Cayetana, Martínez Almeida o l'immortal Aznar. Pocs ens semblen els representants de Cs, amb Albert Rivera traient el nas per la part de dalt. Amb dos convidats sorpresa, dos membres de la policia que aquests dies fan el seu agost als carrers de Catalunya. "Dan mucho, mucho miedo... ¿A ti cuál te acojona más?", pregunta la revista. Moltes respostes dels lectors: