Una vegada més, Polònia ha demostrat que quan hi ha alguna qüestió que sulfura el personal i tothom opina abraonadament, el tema no es tanca definitivament fins que el programa satíric de TV3 hi diu la seva. I ha tornat a passar. Quan el PP i Cs es van indignar amb un gag on es veia Mariano Rajoy fent de Hitler, quina va ser la sublim resposta de Toni Soler? Posar-se ell en el paper del dictador.

Aquests darrers dies la polèmica que ha fet aturar-ho no ha estat ni la decisió sobre la Banca i les hipoteques, ni el detingut que volia atemptar contra Pedro Sánchez. La mocada de Dani Mateo amb la bandera espanyola ha estat una qüestió d'estat. Una ofensa a la unitat d'Espanya "intolerable" per molts defensors de la pàtria. Tothom hi ha sucat pa. Però una vegada més, els que han posat la cirereta al pastís, els que han fet callar boques han estat els de Polònia
dani mateo bandera espanya  la sexta

La Sexta

Toni Soler ja va fer el primer pas a l'Està passant en mocar-se amb una bandera catalana. I ara, els que s'han eixugat els mocs en una bandera espanyola, una catalana, una nordamericana, una alemanya, una francesa... i l'estelada han estat els personatges de Pedro Sánchez, Quim Torra, Donald Trump, Angela Merkel, Emmanuel Macron i Carles Riera.

L'època d'al·lèrgies al pol·len ha arribat abans d'hora a TV3, i Polònia ha volgut fer una crida a la concòrdia amb un himne de pau, el popular Himne de l'Alegria de Beethoven. Una Novena Simfonia, això sí, molt mocosa. Probablement Frank Cuesta es llevi tard. Per casa té molts animals als que ha d'alimentar. El cas és que va córrer per dir-li a Mateo que "a ver si tienes huevos de limpiarte el culo con una estelada o la bandera de ISIS" via Twitter, però ara no ha dit ni mu. També calla Pedro García Aguado, el més ràpid de Cs a l'hora d'acusar els que menystenen Espanya. Per no parlar dels Indas, Losantos, Marhuendas i companyies. Mutis por el foro. És clar, ja se sap que no miren TV3. Però bé que alguns com Inés Arrimadas s'indignen quan els arriba un vídeo del programa parodiant l'adoctrinament a les escoles catalanes. Però és clar, ara no interessa. Per a ells, l'únic que s'ha mocat en el darrer any ha estat Dani Mateo. Tampoc ha dit res un Joan Carles Girauta que ahir feia de palmero d'Arrimadas i Rivera, un "cuñao" tronat interpretat amb molta sorna per Fermí Fernández. Pots veure el moment clicant a la foto (a partir del 10'06"):

girauta polonia

TV3

Queda clar que per alguns, el problema no és en els mocs, sinó en el mocador que s'utilitza.