Roda el món i torna al born. Pep Guardiola fa bona la frase feta i de totes les ciutats on ha viscut des que va plegar del Barça, Nova York, Munic i Manchester, Barcelona és i serà sempre casa seva. És a Catalunya on té el seu pare, Valentí, les arrels i el negoci de la seva dona, Cristina Serra. És per això que fa un any el matrimoni va comprar una luxosa mansió a Pedralbes per 10 milions d'euros. Havia estat abans casa del seu company a la defensa del Barça, el mexicà Rafa Márquez, que sona com a futur entrenador del Barça B. Ara és la llar d'en Pep quan fa vacances i de la seva família que resideix a Barcelona. 

pep guardiola i cristina Serra GTRES
Pep Guardiola i Cristina Serra/ foto GTRES

Segons consta al Registre de la Propietat, que és públic, la propietat té 750 m2 dins un terreny de 2.114 m2. El venedor és un propietari rus i els compradors són el matrimoni Guardiola-Serra a través d'una empresa seva. La zona és meravellosa, dalt de tot de l'Avinguda Pearson, prop de la Carretera de les Aigües amb les millors vistes de Barcelona. 

Pep Guardiola mira GTRES
Pep Guardiola mira GTRES

pedralbes 1

 

pedralbes 2

Casa dels Guardiola/ fotos Pedralbes Properties

Aquest mes de juliol la casa torna a tenir vida, en Pep fa vacances i la seva família penja imatges de la casa. Ha estat la filla gran, Maria Guardiola, autora d'un compte d'Instagram molt popular, la que acaba de penjar una foto des del pis de dalt de la casa mirant al jardí, la piscina il·luminada de nit i unes espectaculars vistes sobre Barcelona. Es limita a escriure la paraula anglesa Home (casa meva) i un cor vermell:

Vistes casa Guardiola foto IG
Vistes de la casa dels Guardiola/ foto Instagram Maria Guardiola
Maria Guardiola rossa @maria.guardiola
Maria Guardiola rossa/ foto @maria.guardiola

La Maria, que ara és rossa, mostra als seus fans què veu cada nit quan surt a la terrassa, una piscina de fons blau envoltada de llums en forma de globus de colors, i les vistes esbiaixades des de la Collserola de Pedralbes sobre la nit barcelonina. Amb les llums de l'Avinguda Maria Cristina de la Font Màgica i Montjuïc a l'horitzó. Maria fa pocs dies era al Carib però ara ja descansa a Catalunya a una de les millors cases de la ciutat. Els Guardiola Serra tenen Barcelona als seus peus, en sentit literal i en sentit figurat.

 

 

MARIA GUARDIOLA ABANS:

Maria Guardiola vestido estampado @maria.guardiola

Maria Guardiola de morena / Foto: @maria.guardiola

MARIA GUARDIOLA ARA:

Maria Guardiola rossa Barbados @maria.guardiola

Maria Guardiola, de rossa a Barbados / Foto: @maria.guardiola

El bronzejat de Maria Guardiola que fa enveja

L'estampa caribenya davant del mirall de la residència que ha ocupat aquests dies a Barbados també fa les delícies dels seus seguidors en comprovar el bronzejat envejable que va aconseguir a les seves platges. Les marques del sol i el biquini són un termòmetre ideal per apreciar el canvi, l'abans i el després. No estranya gens ni mica: en algunes de les fotografies s'observen les vistes des de la finestra, directes a un mar blau banyat pel sol que convida a passar-se hores i hores allà sense preocupar-se de res més. Si hi afegim el canvi de color a la cabellera, hi ha tots els ingredients per coronar-la com la influencer del moment a casa nostra. 

Maria Guardiola rossa Barbados 2 @maria.guardiola

Maria Guardiola de rossa a Barbados / Foto: @maria.guardiola

El Barça l'espera, i es desespera. Guardiola té la casa i el cor a Catalunya, però la feina fora de la Unió Europea, a una illa menys glamurosa que les del Carib i amb pitjors vistes que des de Barcelona: Anglaterra. Pep torna ja.