Pep Guardiola segueix sent el millor entrenador de futbol del món. Amb un equip menor, el Manchester City, és a punt de guanyar la Premier i la Champions League, les dues competicions més difícils del planeta. El de Santpedor és el gran desitjat per la majoria de seguidors del Barça per entrenar l'equip, o per exercir un càrrec de pes al nou Barça de Joan Laporta. Els que somien en aquest esperat retorn, avui tenen una bona notícia. Segons publica Cristina Farrés a un digital, els Guardiola han comprat una mansió de luxe a Pedralbes, al carrer Font del Lleó. Aquí:

carrer font del lleo Google

pep guardiola i cristina Serra GTRES

Pep Guardiola i la seva dona Cristina Serra, GTRES

Segons consta al Registre de la Propietat, que és públic, la compra formalitzada al març és pagar 10 milions d'euros per una mansió de 750 m2 dins un terreny de 2.114 m2. El venedor és un propietari rus i els compradors són el matrimoni Guardiola-Serra a través d'una empresa seva. La zona de Pedralbes és meravellosa, dalt de tot de l'Avinguda Pearson, prop de la Carretera de les Aigües amb les millors vistes de Barcelona. Les fotos de l'interior són de l'agència Pedralbes Properties:

pedralbes 1

pedralbes 2

pedralbes 3

pedralbes 4

Pedralbes Properties la calle Font de León y vistas sobre Barcelona

graupera guardiola twitter

Guardiola en una visita a BCN, twitter

Guardiola visita Barcelona sempre que pot. La mansió va ser la casa de l'ex central del Barça Rafa Márquez, a les seves ordres quan entrenava l'equip culer. Ara consta al Registre de la Propietat, a l'abast de tots, com una inversió de la família Guardiola. Si serà la seva casa quan vingui a viure a Barcelona i si això succeirà aviat és el desig de gairebé tots els culers. Guardiola és la figura cabdal del Barça de Laporta, el millor equip de la Història. Com l'entrenador comprovarà des de la seva finestra, té Barcelona als seus peus.