Era un secret a veus. Després de mil rumors, de que si viuen distanciats, que si infidelitats amb una jove de 20 anys hostessa, que si el jugador del Barça ha estat anant molts dies al seu pis de solter del carrer Muntaner de Barcelona, que si ella vol marxar a Miami o Colòmbia, que si una model revela converses i missatges, tothom hi deia la seva els darrers dies sobre les possibilitats reals que Piqué i Shakira se separessin després de 12 anys de viure junts i haver format una família. Una possibilitat que ara ha esdevingut en crua i trista realitat.

Piqué Shakira GTRES
Piqué Shakira GTRES

En un breu comunicat divulgat per l'agència de comunicació de la cantant a l'agència EFE, diuen que "Lamentamos confirmar que nos estamos separando. Por el bienestar de nuestros niños, que son nuestra máxima prioridad, pedimos respeto a la privacidad. Gracias por su comprensión", amb el vist i plau del jugador del Barça. Piqué i Shakira es van conèixer poc abans del Mundial del 2010 de Sud-àfrica, i junts han estat dotze anys, on han tingut dos fills preciosos, Milan i Sasha. Veurem ara què passa un cop s'ha confirmat la separació i esperem que es produeixi en termes amistosos i que, com demana la cantant colombiana, els seus fills no pateixin.

pique habla a shakira GTRES
Piqué i Shakira / GTRES

La confirmació de la ruptura arriba després d'algunes informacions que van destapar les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez sobre possibles infidelitats per part del jugador blaugrana que haurien fet vessar el got de la paciència de la colombiana, que fins i tot, l'hauria enxampat: "Shakira ha pillado a Piqué con otra", assseguraven les periodistes. A partir d'aquell moment, tot semblava abocat a un trencament innegociable, amb ell anant sovint al seu pis de solter del carrer Muntaner de Barcelona, o anant a la casa familiar i picant a l'intèrfon. Shakira, farta de deslleialtats, que ha decidit, doncs, "tomar la decisión de separarse". Ara, el que s'obre és un nou escenari que preocupa tant Shakira com Piqué, què passarà amb els seus dos fills, on anirà a viure la cantant colombiana, si s'endurà els nens o si es quedaran a Barcelona i un munt d'incògnites que tenen els seguidors de la ja exparella amb l'ai al cor: "Aquí no tiene amigos ni familia (salvo la de Piqué) y Hacienda la persigue desde hace años, por lo que tiene intención de mudarse e instalarse en otro país", esciuren alguns.

Piqué Shakira Milan Sasha @3gerardpique
Piqué, Shakira, Milan i Sasha @3gerardpique

La parella mai no s'ha casat i, afortunadament per a tots dos, cap d'ells depèn econòmicament de l'altre: "Ninguno de los dos quiere dinero del otro". El que volen és que els nens no pateixin, però no semblen disposats, cap dels dos, a renunciar a Milan o Sasha ( "Piqué se niega a separarse de sus hijos y alude a que los niños nacieron en Barcelona, aquí se han criado y aquí tienen su colegio y sus amigos. Un traslado trastocaría su vida y no ve la necesidad. De no llegar a un acuerdo amistoso, las cosas podrían ponerse feas", diu algun mitjà). Veurem què passa els següents dies. De moment, la confirmació que ningú no volia, la separació de la parella més glamourosa de Catalunya. Definitivament, després de 12 anys, Gerard Piqué i Shakira ja no són parella.