Tothom parla del mateix. Els rumors sobre crisi en la parella més famosa de Catalunya, la de Shakira i Piqué, han agafat tothom per sorpresa i amb preocupació. Són, o això semblaven, la parella perfecta, i ara, ves a saber si saltarà tot pels aires. Que si viuen distanciats, que si infidelitats amb una jove de 20 anys hostessa, que si el jugador del Barça ha estat anant molts dies al seu pis de solter del carrer Muntaner de Barcelona, que si ella vol marxar... Seria un daltabaix que dues persones com ells, amb la família preciosa que han format, se separés, partís peres, i marxés cadascú per la seva banda. La penúltima informació de la qual alguns mitjans s'han fet ressò és d'una suposada crisi d'ansietat de la cantant colombiana per tot el que està passant. 

shakira pique coche gtres
Shakira i Piqué / GTRES

Veurem què acaba passant, però de moment, algun mitjà ja s'ha fet ressò de possibles i dràstiques decisions per part d'ella, la de marxar de Barcelona i de Catalunya: "Aquí no tiene amigos ni familia (salvo la de Piqué) y Hacienda la persigue desde hace años, por lo que tiene intención de mudarse e instalarse en otro país", escriuen. Però és clar, que Shakira abandoni el país és quelcom que no li afecta exclusivament a ella: què passarà amb Milan i Sasha? Especulacions, panorames funestos amb disputes per part dels progenitors, separacions i decisions importants sobre potestats, etc... Tot molt desagradable, que segur que els fans de la parella no volen que arribi la sang al riu i es recondueixi la situació.

Piqué Shakira GTRES
Piqué i Shakira GTRES

De moment, però, sembla com si s'hagués destapat la capsa dels trons i comencen a sortir testimonis que no ajudarien a una reconciliació a curt termini, tot el contrari. Perquè enmig dels rumors d'infidelitats, o d'interpretacions de la lletra de l'últim tema de la cantant, una dona ha parlat, la famosa model i instagramer Suzy Cortez, més coneguda com Miss BumBum, la primera en aixecar la llebre i confessar que el jugador del Barça va contactar amb ella a través de les xarxes socials amb una curiositat ben peculiar, per dir-ho d'alguna manera. La brasilera de 32 anys explica que alguns jugadors del Barça, també Piqué, li van fer comentaris, tot i que "el que me mandó el mensaje más directo fue él. Los únicos jugadores del Barcelona que nunca me enviaron nada fueron Messi y Coutinho. Son grandes esposos y respetan mucho a sus esposas. Shakira no se merecía esto".

miss bumbum barça
Miss BumBum / Instagram
miss bumbum
Miss BumBum / Instagram

Cortez dona més detalls de la conversa: "Yo era amiga del expresidente del Barcelona, Sandro Rosell. Cuando Piqué se enteró, me pidió mi número, en ese momento, y me mandó un mensaje. Cuando regresé a Brasil me mandó directo a mi Instagram, que borraba todos los días, preguntándome cuándo volvería a Europa y siempre preguntándome cuánto medía el trasero y diciendo que estaba celoso de mis homenajes a Messi", assegura MissBumBum. Curiosament, la model ha verbalitzat aquests missatges ara que s'ha generat tant d'enrenou i polèmica al voltant de la mediàtica parella. Sigui com sigui, ella ha confessat que "Nunca he dicho esto por respeto a Shakira, pero ahora les voy a contar todo lo que sé y me pasó a mí", amenaça Cortés.

miss bumbum pique
Miss BumBum / Instagram

De moment, tant Shakira com Piqué segueixen sense fer declaracions.