Pilar Rahola ha parlat sobre el 'cas Tous': la investigació de l'Audiència Nacional contra la firma catalana de joies per presumpta estafa i publicitat enganyosa. Els acusen de farcir els seus productes amb materials gens valuosos. Plàstic dins de cobertes d'or o plata. La família es defensa, explicant que són pràctiques totalment legals i que tot forma part d'una campanya de desprestigi. Rahola va formar part de la fundació, fins que la deriva unionista dels joiers van expulsar-la a ella i a Helena Rakòsnik per formar part de l'enemic 'indepe'. El tret, però, els va impactar al peu: la fundació Rosa Oriol, matriarca de la nissaga, va acabar fent fora els membres de la família, vassalls de l'espanyolisme. La purga no va tenir l'efecte desitjat, i Rahola torna a ser dins de la institució, rebatejada sota el nom 'Convent de Santa Clara' dirigida per Sor Lucia Caram. No només això: fa gal·la de generositat i zero rancor. Si algú esperava ira o revenja, no coneix la Pilar.

tous  GTRES

Tous GTRES

El programa 'Todo es mentira' de Risto Mejide ha volgut endinsar-se en aquest escàndol del que parlen a totes les teles de l'estat. Han entrevistat Rosa Tous, que ha assegurat que no hi ha res punible, que els seus productes són genuïns. "Cumplimos la ley. Estamos tranquilos". Potser és cert, però se'ls ha girat feina. Més tard han demanat opinió a Rahola. Els seu testimoni no és pas menor: "Jugar con el prestigio de una marca internacional como Tous es frívolo e irresponsable". La lliçó de la periodista i escriptora és notable. Serà independentista, però té el cor més gran que tot l'unionisme junt, per no parlar de visió de futur.

rahola sor lucia rakosnik Instagram rahola

Pilar Rahola Sor Lucia Caram Helena Rakòsnik @pilar_rahola

Tous va laminar Rahola i d'altres personalitats afins a l'independentisme per no oferir una imatge negativa a Espanya, el seu gran nínxol de mercat. Ara que els acusen d'enganyar i que són 'carnaza' dels atacs espanyolistes, amb quina cara miraran la Pilar? Un misteri, com el cas del que els acusen.