Twitter fa estranys companys de llit. Després de l'entrevista exclusiva de Kiko Matamoros a En Blau on mostrava poques simpaties amb l'independentisme, pocs pensaven que sortiria en defensa de Carles Puigdemont. El president en funcions de la Generalitat ha estat vexat a les xirigotes de Cadis amb l'excusa del Carnaval colocant-lo dins un jou per escarni públic amb una bandereta estelada. Si fos Rajoy vexat al Carnaval de Sitges els bromistes ja serien camí d'Estremera de la mà dels titellaires, El Jueves i el sr. Bohigues de RAC1. La imatge ha indignat no només l'independentisme sinó a l'excolaborador de Sálvame.

Puigdemontchirigota Cádiz Onda Cádiz

puigdemont cadis xirigota   onda cadiz

Onda Cádiz

Pilar Rahola dedicava el seu article a criticar aquesta vexació i ha rebut una adhesió imprevista i contundent de Kiko Matamoros:

Els dos col·laboradors ocasionals dels programes de Telecinco se les havien tingut aquest estiu al Deluxe amb ocasió de les manifestacions en contra del terrorisme pels atemptats a La Rambla i Cambrils. Kiko li recordava a Pilar que Qatar patrocinava el Barça.

kiko pilar  telecinco

Telecinco

Un estira-i-arronsa televisiu que no ha impedit que ara l'extertulià del cor ataqui aquesta Espanya que humilia Puigdemont. Les xarxes no li ho perdonen:

Costa trobar intel·lectuals, artistes o persones populars que surtin a defensar la dignitat de les institucions de Catalunya. Que un d'ells sigui Kiko Matamoros hauria de fer pensar els que callen.