Un jutge ha imputat per un presumpte delicte d'injúries contra la policia Eduard Biosca per un acudit sobre els piolíns. Com ja va passar amb l'actriu que porta un titella dels Lunnis, un altre personatge de ficció passarà pel tràngol judicial. El 'senyor Bohigues' de Versió RAC-1 és qui va fer el gag i l'humorista ha estat denunciat per un sindicat policial, com el director d'El Jueves per una broma sobre cocaïna i policies l'1-O. L'actor de l'equip de Toni Clapés ho ha revelat al seu FB:

Una de les queixes dels agents que han estat mesos dins un vaixell il·lustrat amb dibuixos animats al casc va ser que hi havia rates. "En tots els vaixells hi ha rates", va comentar Clapés, i el senyor Bohigues va fer aquest comentari de dubtós gust però que podria tenir conseqüències penals: "Les primeres 10.000 rates les van portar des de Madrid". Després dels riures del públic del programa, els propis presentadors van demanar "no riure" l'acudit.

Piolin guardiacivil SergiAlcazar

El 'senyor Bohigues' és un personatge de ficció caracteritzat com un barman que comenta l'actualitat des de la barra amb l'escuradents a la boca. Una actitud de "cunyat" que sembla que ara s'ha encomanat a algú membre del poder judicial