Avui és el Dia de l'Holocaust. El dia que es recorden els més de 6 milions de jueus exterminats pels nazis. Una ideologia, la hitleriana, que semblava eliminada i ara, dissortadament, torna. Fa pocs dies una manifestació nazi, antijueva i feixista, va desfilar per Madrid. Pilar Rahola va ser la primera a denunciar-la. Totes les persones de bona voluntat han d'estar esgarrifades pel "revival" de joves clamant Viva Hitler. Rahola publica al seu Canal de Youtube un vídeo que farà soroll. En memòria dels assassinats i assenyalant els que volen recuperar aquella ideologia delictiva, d'odi i de terror. No ho permetrem. Vídeo:

Youtube

dia holocaust

Organització Sionista Mundial

L'Organització Sionista Mundial convoca tots els jueus (i els ciutadans del món que no ho són però detesten els nazis) a escoltar Rahola el proper dia 18 d'abril. Hi farà l'acte central. Un esdeveniment d'abast mundial, amb diferents franges horàries segons el país. A Catalunya també, gràcies al Paraula de Rahola. On hi ha foscor, hi posa llum.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat