Isabel Medina Peralta es defineix com una noia nazi, antijueva, homòfoba i feixista. A la dreta de Vox, molts programes de TV l'estan destrossant. A Más vale tarde de La Sexta emeten les seves paraules d'odi i la presentadora Mamen Mendizábal no calla: "Es una loca peligrosa". En canvi una altra presentadora d'una altra cadena silencia l'escàndol i qui és la noia. Ana Rosa Quintana ho oculta. I ho fa perquè la nazi és filla d'un dels seus tertulians ultres: Juan Manuel Medina:

isabel peralta

medina T5

medina AR T5

Pare i filla ultradretans, Telecinco

Els pares no són responsables dels delictes dels seus fills majors d'edat però si de com els han educat. La trajectòria del pare la destaca el digital Público. És un destacat polític ultradretà: "En 1996 formó parte de la lista electoral de Alianza por la Unidad Nacional de Ricardo Sáenz de Ynestrillas. Tres años después se presentaba por La Falange. En 2005 se pasa al PP, y en apenas dos años, con Cospedal liderando en Castilla-La Mancha, ya era concejal del PP. Como abogado colabora de tertuliano en El programa de AR".

juanma medina AR t5

Juanma Medina, amb Ana Rosa Quintana, Telecinco

twitter meduina

Compte de twitter

Una joia fatxa. I a la taula d'Ana Rosa Quintana. No se podía saber. Advocat "prestigiós" de 46 anys amb un compte de twitter de... 82 seguidors. Ultra, fatxa, filla antijueva i sense cap prestigi jurídic. Però té la ideologia que agrada a Ana Rosa.