Pilar Eyre sempre sorprèn. La periodista i escriptora catalana ha posat les llistes de llibres més venut potes enlaire amb el seu èxit incontestable Yo, el rey. Un supervendes meravellós on explica tot el que sap sobre el rei Joan Carles. 

llibre eyre

Els darrers dies, és la dona més buscada. Les televisions i ràdios volen saber més coses sobre el Borbó de boca de qui més en sap d'ell. I més, ara que s'ha parlat de si ha estat ingressat o no a Abu Dhabi per coronavirus. Però per molt que Eyre parli a diferents mitjans, sempre regala alguna dada desconeguda o que no se'n sabia gaire. L'escriptora sempre deixa anar alguna píndola meravellosa pels que segueixen l'actualitat de la reialesa espanyola. I ara ho ha tornat a fer, parlant pel programa La nova normalitat a Tevecatpresentat per Miquel Valls. Una Eyre a qui el rei anomena "mosca cojonera":

Explica com es troba Joan Carles als Emirats Àrabs, i que li consta que "está haciéndose tratamientos anti-edad para no envejecer a sus más de 80 años". El Borbó li veu les orelles al llop. Enrere queden aquells temps on donava rienda suelta a les seves pulsions braguetaires irrefrenables. De fet, segons Eyre, la llista és llarga, i no li té res a envejar a Julio Iglesias. Dona una xifra i parla de fotògrafes, presentadores de televisió i periodistes, tot i que nega que mai li hagi tirat els trastos a ella: "No hemos tenido ningún encuentro íntimo ni de ningún tipo. No sé cuánto miden sus atributos":

Pilar, necessitem una segona part de Yo, el rey.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat