Letícia manté uns bíceps hiper musculats, perquè vol guanyar un pols impossible: el del pas del temps. La reina consort lluita cada dia per fer anar enrere el rellotge. Als seus 50 anys i amb un marit de 55, vol aparentar-ne 40. I per això es gasta el sou d'alta funcionària que Zarzuela li paga, 150 mil euros, en retocs. No consta que Casa Reial tingui pressupostats el cirurgià plàstic de la reina, seria un escàndol. És la reina qui decideix punxar-se la cara. El que sí paga Zarzuela és vestuari, perruqueria i maquillatge. I aquest dijous que la reina tenia un acte en la lluita contra el càncer, sembla que el maquillador de palau feia festa. Li han fet una destrossa a la cara a Letícia que un fotògraf de l'agència Gtres ha deixat en evidència: Letícia pintada com una mona a la cara però amb una errada de manual: no maquillar-li el coll. I el resultat és un pot de Nocilla de dos colors. Letícia feta un cromo.

Letizia mal maquillada GTRES
Letícia mal maquillada GTRES
Letícia detall de maquillatge
Letícia detall de maquillatge

El fotògraf té l'habilitat de mostrar Letícia tal qual, sense photo-shop, sense filtres, amb la cara excessivament pintada, i mal maquillada, amb uns tons massa pujats per un acte mèdic. Però a banda de confondre el càncer i els Goya, el maquillador ha decidit que no tenia temps de fer-li el coll a la reina. I el contrast és horrorós. La reina és imatge i no es pot permetre aquestes pífies. Letícia té fama de fer tard als actes, de fer esperar la ministra de Sanitat, però si calen 5 minuts més per passar la brotxa pel coll, que li passin. Letícia inapropiadíssima. Casa Reial difon fotos retocades o on no es veu l'errada monumental:

Letizia hoy CR
Letizia hoy CR
Letícia acte pel càncer EFE
Letícia acte pel càncer EFE
Letícia asseguda Casa Reial
Letícia asseguda Casa Reial

Letícia pateix aquest problema sovint. Fa un temps va veure com la seva imatge es veia arruïnada per pot a la cara i coll pàl·lid. Pocs i mal triats actes públics, roba low cost, bótox, lluint cabells blancsmaneres de poligonera... I al lliurament d'uns premis d'Unicef, la dona de Felip VI amb una morenor impostada de pot a la cara i oblidant-se del coll reial. Així lluïa, és un dir, Letícia:

leticia coll CR

leticia mal maquillada CR

leticia CR

D8xlZ FX4AAI  F

Letícia, fotos: Casa Reial

infanta margarita Leticia GTRES

Letícia i la tieta Margarita, GTRES

Vestit de Massimo Dutti (69,95 €) i per reconciliar-se amb la seva família política, abaixa el cap a l'única Borbó amb qui ho fa: la infanta Margarita. La germana petita del rei Joan Carles segueix al peu del canó en actes oficials com aquests guardons. Letícia li dedicava un gest d'afecte a la seva tieta política, cega de naixement. No va veure Letícia bicolor. A qui Letícia no pot ni veure és a la maquilladora, o maquillador, de Palau. Fa servir pot i en gasta poc. Que li tallin el coll (a la maquilladora).

La pífia eclipsa l'acte pel càncer

La reina feia una crida a dotar “de veritat” amb recursos suficients la prevenció del càncer, en assegurar que si hi ha més coneixement sobre la malaltia, “millors decisions” es prendran per combatre-la. Letícia ha llançat aquest missatge a la presentació a Madrid de la campanya “Tots contra el càncer”, promoguda per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb motiu del dia mundial contra aquesta patologia, que es commemora cada 4 de febrer. “La prevenció té a veure amb les decisions conscients que prenen en el nostre dia a dia i en el nostre mode de vida segons el coneixement que tinguem. Per tant, a més coneixement de salut, millors decisions prendrem”, ha sostingut la reina a l'acte celebrat a la Reial Fàbrica de Tapissos, on l'ha acompanyat la ministra de Sanitat, Carolina Darias.