Zarzuela confirma que Felip, Letícia i les seves filles no tenen cap acte oficial durant tota la Setmana Santa. Després de la baralla de reines el Diumenge de Resurrecció a la Catedral de Palma Letícia està decidida a no tornar a fer el ridícul en públic i a que li recordin aquell dia. Enguany no van a Marivent, ni missa ni baralles. Res de res. Elionor torna de Gal·les dijous per les festes i no la veurem. Letícia acostuma a aprofitar tants dies sense actes per punxar-se la cara. Bótox, àcid hialurònic i vitamines. O bisturí directament. Una revista s'avança i comprova l'última destrossa que s'ha fet a la cara:

mas y mas

Más y más

La revista Más y más és del grup de publicacions rosa que surten els dilluns. I per aquesta Setmana Santa ha triat una portada inèdita que cap altra revista gosa fer mai: "El nuevo rostro de Letizia: su retoques y cuánto le han costado". Col·loca dues fotos de l'abans i el després per deixar-la en evidència. Inèdit, sorprenent, brutal. Si la premsa couché ja va tan a sac, Letícia ho té perdut. Les reines també s'operen la cara, però a Letícia se li ha anat la mà per Setmana Santa. Quan era Princesa d'Astúries aprofitava el mes d'agost per sotmetre's a agressives intervencions a les faccions que l'han convertit en un nou ésser, ben diferent a la presentadora de Telediario que va enamorar a mitja Espanya i a Felip VI.

letizia efe

Letícia la setmana passada, EFE

Pilar Eyre revelava al seu blog de Lecturas els pitjors moments de Letícia. I el més evident, per les fotografies que en donen testimoni, és el ridícul que va protagonitzar l'aleshores princesa l'agost de 2008. Es va canviar la cara a cop de bisturí amb la intenció de fer la recuperació durant les vacances i que ningú la veiés, però un funeral d'Estat la va fer sortir d'imprevist del seu amagatall i va delatar Letícia mutant:

leticia recent operada spanair GTRES

Letícia, convalescent GTRES

Escrivia Eyre: "Letizia reservó una semana libre en su agenda para retocarse la nariz –y probablemente la barbilla– con el médico Antonio de la Fuente. El accidente aéreo de Spanair en Barajas, sin embargo, le obligó a quitarse los apósitos y aparecer en el hospital La Paz, donde se atendía a los heridos, con el rostro hinchado y tumefacto a pesar del maquillaje, la melena sobre la cara y la cabeza baja (...) Zarzuela se vio obligada a emitir un comunicado admitiendo la operación". Com la Ventafocs a les 12 de la nit: la carrossa era en realitat una carbassa i la princesa va feta un cromo.

leticia operada 2008 GTRES

Letícia fora de lloc, GTRES

Letícia no té sort amb els funerals d'Estat. Els 154 morts d'aquella tragèdia aèria la van agafar amb la cara desfigurada, però els 193 morts als trens de l'11-M també van suposar un desastre per a la imatge de la Monarquia. Escriu Pilar Eyre que el 2004, els atemptats a Madrid van coincidir amb el comiat de solters de Felip i Letícia, que es casarien al maig, dos mesos després dels atemptats: "Los novios tenían preparado un viaje de despedida de solteros al Caribe. En atención al atentado del 11 de marzo en Atocha se comunicó que lo habían anulado. Pero una agencia extranjera se hizo eco de que “en Miami, Felipe de Borbón y su prometida Letizia Ortiz, que procedían de Bahamas, donde habían estado de vacaciones con un grupo de amigos y cuatro guardaespaldas, tuvieron un incidente en el aeropuerto por entender que los controles sobre sus maletas eran excesivos”.

leticia recent operada 2008 gtres

La reina a mitja operació, GTRES

Felip i Letícia van marxar a les Bahames amb el país de dol per l'atemptat més bèstia de la història d'Espanya, ho van negar, van fer un xou al control de l'aeroport de Miami de l'estil "Usted no sabe quién soy yo", una agència estrangera els va enxampar i a Espanya la premsa ho va silenciar. Cap cirurgià plàstic no podrà arreglar la mala cara que fa la monarquia a Espanya.