Letícia s'ho queda tot. La setmana que el seu sogre Joan Carles abandona la primera línia, la reina d'Espanya se sap guanyadora. El regnat de Felip VI ja no té cap figura que li faci ombra, només la de la mateixa Letícia. La reina ha anat separant el marit de la família: Cristina exiliada, Urdangarin entre reixes, Elena als toros i amb dos fills rebels i ja només queda l'emèrita Sofia. També a la sogra li va marcar el terreny a la sortida de la Catedral de Palma. A Letícia la persegueix aquella escena patètica. En Blau difon per primera vegada en un diari el vídeo sencer, no frontal sinó lateral, de l'incident conegut com "la guerra de reines":

Un tuitaire independentista, com es veu a cop d'ull del seu timeline, de viatge de Semana Santa a Palma era entre el públic i va gravar l'esceneta. 45 segons sense talls amb una cara inèdita, la de Letícia mirant amb ràbia la seva sogra indicant-li que no es fes cap foto amb les filles. Felip intenta mediar, Sofia posa cara de pena i Joan Carles cara de fàstic en veure el xitxarel·lo del seu fill. Tot a cara descoberta, sense filtres i amb un àudio que ja es coneix

-Letícia diu cridant a la seva sogra: "¿Qué haces? ¡Habíamos quedado que las fotos se hacen afuera y para todos!”

-Elionor, que vol complaure la seva mare, es deixa anar amb agressivitat del braç de l'àvia

-Joan Carles esbronca el seu hijo: “¡Controla a tu mujer!”.

-Felip fa de Felip: subjectar del braç la seva dona sense cap efecte

leticia sofia palma 2018 GTRES

GTRES

leticia frame

Letícia treu el mal geni com una pandillera, una Latin queen, com quan menjava pipes al carrer i escopia les pellofes a terra. Dolentota.