Marisol, Cristeta o Raimundo van fer més en cinc minuts a El objetivo de La Sexta que molts parlamentaris durant hores i hores al Congrés dels Diputats. Ells solets i algun jubilat més, van fer pujar les vergonyes al PP, el PSOE i Ciutadans en el programa d'Ana Pastor. Juntament amb d'altres pensionistes, van ser ahir al programa per fer saber la indignació que tenen molts en la seva situació davant les mesures impulsades pel govern amb el beneplàcit de l'oposició. Uns partits representats per Gerardo Camps, diputat del PP i exvicepresident de la Generalitat valenciana, o Manuel Escudero, diputat pel PSOE.

Marisol Sanz, pensionista de 66 anys, assenyalava el desprestigi de tots els sistemes de protecció públics, sanitat, educació, serveis socials..., en favor del sector privat, i amenaçava els polítics presents a plató: "Decir a los pensionistas que nos están viendo: somos 10 millones y en un futuro no muy lejano habrá eleccioones, y que tenemos en nuestra mano una herramiento de a quien le damos nuestro voto".

pensionistes objetivo

La Sexta

Camps i Escudero llençaven pilotes fora. Però encara els faltaven persones per escoltar. Com Cristeta Peraile, pensionista de 69 anys, que va ser encara més contundent: "¿No tienen dinero para nosotros? Nos hemos pasado la vida trabajando, pasamos con lo mínimo y que encima tengan el valor y la poca vergüenza de querer rebajarnos lo poco que nos dan. ¡No hay derecho a eso! Ahora se van a enterar ustedes, todos, el día de las elecciones se van a dar cuenta de la clase de gente que hay en España. Hasta ahora estábamos todos dormidos y ya es hora de que despertemos".

cristeta

La Sexta

O Raimundo Torrijos, pensionista de 68 anys que maldava per tenir un poder adquisitiu que se'ls ha suprimit.

Intervencions molt aplaudides pels espectadors, sobretot, per deixar en evidència la classe política d'aquest país sense ser persones que s'hi dediquen:

Indignació i una exigència als polítics, especialment, després que Camps demanés un esforç als pensionistes: "¿Por qué no lo hacen ustedes?"