La Feria d'Abril de Sevilla és, aquests dies, una mena de zoo humà. Tota mena de subespècies passa pels seus dominis, molts d'ells amb els seus vestits típics, a la cerca d'una bona gresca. L'apartat de VIPS i famosos és el més sucós, també el més esgarrifós. Veure Ana Rosa Quintana tan a gustito amb periodistes ultres, a la influencer i dissenyadora Natalia Osona oferint-se a vestir la princesa Elionor o a Victoria Federica en la seva versió flamenca-quadre és un passatemps captivador. Impossible passar més vergonya. O no. Són molts dies al Ferial i d'oportunitats per superar-se n'hi ha un munt. Una famosa humorista i expresentadora presenta la seva candidatura: Paz Padilla

La nova col·laboradora d'Ana Rosa a 'TardeAR' (pa' lo que has quedao, Paz) ha emulat la seva nova ama i ídola: ha passat unes hores de festa envoltada dels seus amics i correligionaris. Si Quintana ha apadrinat Vito Quiles, ella ha confirmat la seva relació de germanor, de família, amb altres radicals d'extrema dreta: la parella Ivan Espinosa de los Monteros i Rocío Monasterio. El primer ja no forma part de VOX, van acabar barallats per subtils diferències ideològiques i de gestió, i ara treballa per al Turronero; l'altra sí que continua amb els d'Abascal, potser perquè fora de la política la seva carrera d'arquitecta té alguns problemetes que millor no remenar gaire. L'Ivan i la Rocío són, des de fa un temps, íntims de l'ex de 'Sálvame'. 

Paz Padilla con Ivan Espinosa de los Monteros Instagram
Paz Padilla amb Ivan Espinosa de los Monteros / Instagram

Monasterio i Padilla s'han exhibit pel recinte ferial en un cotxe a cavall, felices i somrients per l'ambient festiu. El vestit de la Paz no guanyarà cap premi a l'originalitat de la moda flamenca, tampoc al de la bellesa ni l'elegància. Ara bé, si del que es tractava era de ser visible des de l'Estació Espacial Internacional, ha cantat bingo. Entre el blau elèctric i el verd fluorescent del disseny, i una mà de volants exagerada fins i tot per a ella, la sensació visual és de mareig, d'indisposició. La companyia de Monasterio no millora la cosa, hi ha alguna cosa inquietant en el seu somriure. També somriu la de Cadis, però d'aquella manera. Sembla que s'ha adonat d'un detall que no quedarà bé a la fotografia. Segur que el veuen de seguida.

Paz Padilla Rocío Monasterio VOX Feria GTRES
Paz Padilla i Rocío Monasterio a la Feria d'Abril / GTRES

La birra, sí. La copa de cervesa. La Paz no és de rebujitos, o si més no, no a aquella hora de la tarda. Malta, llúpol i llevat per entonar-se una mica, tot i que consumir durant la passejada equina potser no és el més adient per a la litúrgia ferial, sembla que has anat de botellot. Just després del primer clic del fotògraf, Padilla amaga el got sota la superpoblació de volants de la faldilla (al final han estat útils, pots fer desaparèixer el que calgui), i torna a posar per a la càmera amb la seva amiga íntima. Llàstima que ja no ens arriba per comprar l'altra foto, la vida està molt cara. Tanmateix, ja tenim prou espectacle i conya. Gràcies, Paz. Sempre saps com fer que ens petem de riure.

Paz Rocío GTRES
Paz Padilla i Rocío Monasterio, íntimes / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!