Després de mesos sense trepitjar les instal·lacions de Mediaset, aquesta setmana s'ha produït la tornada de Paz Padilla a la seva empresa. L'andalusa va ser acomiadada de manera fulminant per les seves paraules sobre les vacunes i el coronavirus, però va arribar a un acord extrajudicial amb el grup audiovisual, readmetent-la de nou. Això sí, no tornarà a trepitjar 'Sálvame', el programa on ha fet de presentadora de manera habitual. Millor així, perquè ni Jorge Javier Vázquez ni la majoria de tertulians la suporten. Li passa el mateix a bona part de l'audiència, a qui el temps sense els acudits dolentíssims de Padilla se'ls ha fet molt curt. La pau sense la Paz ha acabat. No té programa, però alguna cosa li oferiran. Una altra cosa és que funcioni. Perquè, sentint-lo molt, s'ha convertit en un personatge antipàtic per a la majoria. Per a d'altres no, clar.

Un dels sectors que encara riuen les gràcies a l'humorista i actriu comparteix un tret d'identitat molt concret: són fatxes. Una accepció suau del terme. Ja veuran que quan revelem la llista d'incondicionals fem curt. Incondicionals i famosos, això sí. Que no falti mai la faràndula, el famoseo, el safareig. Fa un temps la vam veure immortalitzant-se amb Javier Ortega Smith, de VOX. Aquesta setmana, com a millor amigui de Victoria Federica, a la que va disfressar d'elf en una festa per a influencers. Però el que acaba de passar a la localitat d'Ubrique, a Cadis, supera qualsevol fita anterior. S'ha posat les botes, ha estat aclamada per la flor i la nata d'una Espanya molt casposa. Sap greu dir-ho així, però és una realitat.

Victoria Federica con Paz Padilla Instagram
Victoria Federica amb Paz Padilla / Instagram
Paz Padilla i Javier Ortega Smith Instagram
Paz Padilla i Javier Ortega Smith / Instagram

Paz Padilla, de festa a Ubrique amb la flor i nata espanyolista

Ubrique és famosa per ser un poble ben bonic de la serra de Cadis. També per ser el bressol del torero Jesús Janeiro. Però el que potser la gent no coneix tant és que ha estat l'escenari d'un dinar i gresca que semblava la passarel·la Cibeles de l'espanyolisme, organitzada per l'empresari José Luis 'El Turronero'. Allà s'apleguen personatges ben famosos d'aquesta parròquia: toreros, cantants, humoristes i polítics. Padilla no va faltar a la cita, aprofitant que l'endemà tenia bolo amb la seva obra de teatre. Les imatges de la festa esgarrifen: s'ha fet fotografies amb un seguit de personatges que no cal definir gaire, tot i que cadascú té la seva particularitat. Per exemple: un torero borni que passejava la bandera franquista per l'arena, i que comparteix cognom amb ella: Juan José Padilla. O el primitiu Francisco Rivera, un altre que tal. Ideals.

Paz Padilla con el torero Padilla Instagram
Paz Padilla amb el torero Juan José Padilla / Instagram
Paz Padilla con Francisco Rivera Instagram
Paz Padilla amb Francisco Rivera / Instagram

Toreros, franquistes, polítics de VOX i humoristes, entre los col·legues de Paz Padilla

Padilla ensenya el seu millor somriure al costat d'Iván Espinosa de los Monteros, un altre líder de VOX. Fa el mateix amb Pitingo, cantant de versions resident al Carib però que sempre té temps per opinar de l'actualitat a Espanya des de l'òptica antifiloetarres i demés. També hi havia l'Arévalo, Ortega Cano, un no parar de progressia i tolerància. A veure, que la Paz pot fer el que li vingui de gust, tenir els amics que vulgui o que pugui, però com diu la dita castellana: "ni calvo, ni dos pelucas". Excessiva. Però ella, com sempre, feliç... o això sembla.

Paz Padilla con Ivan Espinosa de los Monteros Instagram
Paz Padilla amb Iván Espinosa de los Monteros / Instagram
Paz Padilla con Pitingo Instagram
Paz Padilla amb Pitingo / Instagram
Paz Padilla con Arévalo Instagram
Paz Padilla amb Arévalo / Instagram

No ha tornat a la pantalla i el públic ja vol que la cancel·lin definitivament. Arribar i moldre, Paz, però malament.