Després de mesos d'expectació i polèmica, Antena3 estrena el nou Pasapalabra, després de 12 anys sent una de les joies de la corona de Telecinco (que l'havia pispat, precisament, d'Atresmedia). Roberto Leal engega aquesta nova etapa en prime time de forma excepcional, ja que l'horari habitual del concurs serà les 20:00h. El cop per a Mediaset és duríssim. De fet, la cadena no sap ben bé què fer amb Christian Gálvez, que pul·lula pels canals minoritaris del grup. Però la cadena amiga no s'ha quedat de braços creuats, i Vasile té la seva vendetta a punt.

Roberto Leal Pasapalabra A3

Roberto Leal Pasapalabra A3

Telecinco fa servir un buit legal per assestar una ganivetada mortal a Antena3, que havia programat la tornada del format en un dia fluix per a Mediaset. Farà servir el resum de 'Supervivientes' com a contenidor, allargant la seva durada i sense saltar-se la llei, que prohibeix fer canvis a la programació sense avisar-los amb 3 dies d'antelació. Jorge Javier Vázquez es posarà al capdavant del programa entrevistant l'home més buscat del moment: José Antonio Avilés, concursant expulsat, fabulista inversemblant i personatge per antonomàsia de T5. Avilés haurà de contestar a totes les polèmiques que l'envolten, que són infinites.

Jorge Javier Supervivientes T5

Jorge Javier Vázquez Supervivientes T5

Jordi González José Antonio Avilés T5

Jordi González José Antonio Avilés T5

paolo vasile mobil GTRES

Paolo Vasile GTRES

Il capo i padrí Paolo ha posat un cap de cavall al llit de Roberto Leal. Bé, més que d'un cavall, la d'Avilés, que serà menut, però televisivament i en qüestions d'audiència, té avui en dia les mides d'un dinosaure.  Veurem qui acaba a l'hospital.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat