Enèsima mostra d'insolidaritat, 'cuñadismo' i mal gust de Pablo Motos a 'El Hormiguero'. Enèsima, sí, però que ningú s'espanti: segur que no és ni molt menys l'última. L'episodi va tenir lloc durant l'entrevista als intèrprets Javier Cámara i Belén Cuesta. La presència del de La Rioja suposava la seva entrada en un club "selecte": els convidats de platí, que han passat pel plató 10 vegades o més. Motos ho celebrava amb un carnet de soci a l'estil del Super 3, i una festa que ha causat estupor i fortes crítiques: Motos i Cámara cruspint-se caviar de beluga i llagosta en mig del programa davant de milions d'espectadors, en un moment de crisi sanitària i econòmica brutal, amb confinaments, tancaments, acomiadaments, hospitals a vessar, etcètera. Molt adient. 

Javier Cámara Belén Cuesta caviar El Hormiguero A3

Javier Cámara Belén Cuesta caviar El Hormiguero A3

Pablo Motos caviar EH A3

Pablo Motos cruspint-se caviar a El Hormiguero A3

El deliri de Motos li deu fer pensar que o bé els seus espectadors són milionaris com a ell, o que l'espectacle de veure'l devorar productes de luxe desperta alegria i esperança. Ni una cosa, ni l'altra: més aviat fàstic i repulsa. L'actor al·lucinava, però evidentment no va dir que no al tiberi. Fins i tot Cuesta, que intervenia per videoconferència perquè està en quarantena, després d'haver sopat amb una amiga que va donar positiu en coronavirus, es va apuntar al 'carro': Motos li va enviar una llauna de la caríssima delícia en taxi fins al seu domicili. Amb pixadeta inclosa: deia que li enviava perquè a ell no li agrada. Ni tan sols així pot mostrar una mica de humilitat o normalitat. Després s'estranya de que el posin verd a tot arreu. 

Pablo Motos llagosta el hormiguero Antena 3

Pablo Motos menjant llagosta a El Hormiguero Antena 3

Motos, tan preocupat per la pandèmia per fer-li el joc polític a la dreta extrema i l'extrema dreta​, oblida ràpid els patiments que genera entre els mortals que el segueixen per televisió. Tot un senyor.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat