Pablo Motos és un d'aquells presentadors de televisió que no deixen ningú indiferent. Sí, el seu programa és molt seguit i té una legió de defensors, però el gruix d'espectadors tips del caràcter ranci, masclista i mestretites del valencià és colossal. La darrera mostra de la seva penosa forma de fer tv la vam veure fa uns dies, mentre entrevistava Luna Fulgencio, una nena de 9 anys que el va ensorrar merescudament. El seu "que tengo 9 años, no 26" forma ja part de la història de l'entreteniment, sí és que allò que fa en Motos entra dins d'aquesta categoria.

Luna Fulgencio EH A3

Luna Fulgencio EH A3

Pablo Motos ma EH A3

Pablo Motos EH A3

Això de deixar Motos ben planxat és l'únic al·licient del xou, i en l'últim episodi vam viure una d'aquestes escenes impagables. Ni els 6.000€ del premi del tradicional concurs del programa, aquell en el que truquen un número de telèfon a l'atzar i fan la pregunta "¿sabe usted qué es lo que quiero?", són suficients. La trucada a una senyora amb una opinió molt clara sobre 'El Hormiguero' i el seu líder va ser de traca. Una història en dos actes: un primer intent de Motos amb l'actor Joaquín Reyes, tancat amb la dona engegant-los a dia "no lo veo nunca, no me gusta" i penjant el telèfon, i una segona temptativa en la que la van intentar fer entrar "en raó" sense èxit. "No quiero tanto dinero", deia la senyora, que rematava amb un renec per emmarcar: "son imbéciles".

Pablo Motos Joaquín Reyes trucada EH A3

Pablo Motos Joaquín Reyes trucada EH A3

Algú que li diu a la cara el que molts pensen del d'Antena 3. Per fi una estona de diversió. I malgrat la sospita de que tot això està preparadíssim, "se non è vero, è ben trovato​".