La vida sentimental de Gerard Piqué continua a la primera plana del safareig de mig món. La ruptura amb Shakira i la seva relació amb la jove Clara Chía és en boca de tothom. Cada dia esmorzem, dinem o sopem amb alguna novetat en aquest culebrot: que si la colombiana va descobrir la infidelitat obrint la nevera, o que fins i tot en Gerard i la Clara haurien partit peres. Más madera. No tenim cap confirmació al respecte, només es tracta d'un rumor més. La llista de suposades notícies bomba sobre l'ex central ompliria diversos volums de l'enciclopèdia. Un d'ells, esbombat per un conegut paparazzi que detesta Piqué, va ficar pel mig a l'anterior parella del blaugrana: Núria Tomás. De la filla de l'empresari del pernil ibèric va dir que continuava veient-se amb el futbolista mentre estava amb la cantant. Dinamita, perquè precisament la va deixar per Shakira. I una intoxicació amb mal estil, perquè Tomás està casada i té dues criatures, una d'elles nascuda aquest mateix 2022.

La Núria ha tingut un paper tangencial en aquesta història però per una altra raó: va estrenar una docu-sèrie​ explicant la seva vida, també la seva relació amb Piqué. La forma en la que va acabar tot va deixar-la tocada, això és innegable. "A los 21 años me pasó algo que cambió completamente mi vida. Siempre digo que parte de mi inocencia se quedó allí y empecé a ser otra. Apareció un amigo mío en mi vida, que hasta entonces solo había sido mi amigo, y nos convertimos en pareja". Una història d'amor, en majúscules, coneguda i compartida per la família, els amics, els companys de feina de tots dos. El final va colpir-los. 

pique nuria tomas 2 GTRES
Gerard Piqué i Núria Tomás / GTRES
Núria Tomás nacimiento segundo hijo marido Agus Instagram
Núria Tomás amb el marit Agus i el seu segon fill / Instagram

Xavi Hernández i la seva relació amb Piqué i Núria Tomás

D'això fa una eternitat, cadascú ha seguit amb les seves vides. Però sí que és cert que hi ha llaços que no s'han trencat, que segueixen ben vius. Per exemple, el que la Núria ha mantingut amb un dels íntims del vestidor d'en Gerard, i que ha estat el seu tècnic durant la darrera temporada i mitja: Xavi Hernández. El '6' i el '3' culers han estat sempre amics, confidents, col·legues. Durant els darrers mesos, coincidint amb el reguitzell d'escàndols del defensa, s'han dit moltes coses. Per exemple, que en Xavi era el botxí d'en Gerard, l'artífex de la seva decadència, el causant de la seva retirada. Un extrem que entra dins del xivarri futbolístic, però que en termes personals sobta. La forma en la que l'entrenador es va acomiadar del seu amic, per exemple, indica una altra història. 

Foto de sopar de Nadal que demostra que en Xavi i la Núria segueixen units

El que podem afirmar, però, és que en Xavi i la Núria segueixen units. I el sopar de Nadal que han compartit aquests dies ho demostra. Tomás ensenya una foto amb el tècnic d'ahir mateix, celebrant aquestes dates en el que sembla un establiment de l'empresa familiar. Hi ha molts VIPS amb les seves parelles: a banda de l'Agus i Núria Cunillera, vèiem a l'humorista Carlos Latre, al pilot Marc Gené, al xef Albert Adrià, al porter de handbol David Barrufet. La imatge és sorprenent, frisem per saber de què es va parlar en aquella taula. Potser va sortir Piqué en les converses, per allò dels vells temps? Ah, misteris. 

Núria Tomás y Xavi Hernández cena navidad @nuria tomas
Núria Tomás i Xavi Hernández sopant junts per Nadal / @nuria_tomas
Núria Tomás y Xavi Hernández cena navidad  2 @nuria tomas
Núria Tomás i Xavi Hernández sopant junts per Nadal / @nuria_tomas

Piqué i el seu cor han deixat petjada. Amics per sempre.