Hi ha mil i una formes de descobrir una infidelitat. Però no sempre te n'assabentes enxampant l'altre amb "las manos en la masa". Els mètodes més comuns avui en dia són les converses i fotos per dispositius electrònics i el rastre a xarxes. Ara bé, el que no és tan comú és el que li ha passat a Shakira en la seva ruptura amb Gerard Piqué, un drama cuinat a foc lent fins les flamarades finals. La cantant colombiana ha ofert una entrevista al canal britànic ITV, on ha deixat anar un detall que és mel per als seguidors del culebrot. Com va assabentar-se que hi havia una tercera persona, després revelada com Clara Chía. La jove i el futbolista aprofitaven la mansió d'Esplugues quan Shakira no hi era, un costum que va acabar descobrint mentre feia un acte quotidià: obrir la nevera. 

L'entrevistadora li diu ben clar: "No vas a la nevera a agafar la llet. Digues què hi buscaves". Shakira, emfàtica i contundent: "La veritat". Estava mosquejada, intuïa que passaven coses quan sortia per la porta per complir amb els seus compromisos professionals. Un sentit aràcnid que no li va fallar, motivat per aquesta reflexió: "Crec que li passa a les dones algun cop a la seva vida, creus que estàs en una relació real i no és el que sembla...". El que ha dit se sent des del Regne Unit en cada racó del planeta.

Pique Shakira Telecinco
Shakira i Gerard Piqué / Telecinco

Què va veure Shakira a la seva nevera que li va posar en alerta

La qüestió és que Shakira es quedava parada cada cop que tornava i obria el refrigerador. Com que coneixia perfectament la dieta de la seva parella, estrella del F.C.Barcelona i atleta d'elit, hi havia coses que no quadraven. Com que alguns aliments prohibits minvessin de manera màgica. El programa 'Socialité' de Telecinco s'ha posat a imaginar oferint una teoria que pot sembla una astracanada, però que de la mateixa manera és perfectament plausible. Apunten a un dolç que Piqué mai no prenia a casa per contenir sucre a dojo: melmelada. Algú s'estava cruspint el pot i no podia ser Piqué. I patapam. Algo pasa con Geri.

Gerard Piqué Clara Chía Shakira Nuria Marin Socialite Telecinco
Gerard Piqué, Clara Chía, Shakira i Núria Marin a 'Socialité' / Telecinco
La mermelada de Shakira Telecinco
La mermelada de Shakira, profanada / Telecinco

L'esmorzar favorit i delator de Clara Chía a Can Shakira, segons Telecinco

I el que passaria és que Clara Chía es posava les botes esmorzant a la cuina de Shakira i Gerard Piqué. Torrades amb melmelada, "su desayuno favorito", diu Telecinco. La cantant, convertida en investigadora del 'Cluedo', havia resolt el crim. Chía amb la melmelada a la cuina i amb Piqué. Mai una confitura havia estat tan amarga, agra, desagradable. Sobretot perquè era de la seva marca favorita, l'única que en menjava a casa. Li agradava fins aquell dia. I l'havien profanada. Aquesta va ser "la verdad" que es va trobar Shakira a la cuina i al dormitori. A tota la casa.

Shakira La Verdad 2 Telecinco
Shakira descobrint "la verdad" / Telecinco
Clara Chía Instagram

Clara Chía / Instagram

Shakira marxarà aviat a Miami amb els nens. Allà no faran servir la "nevera", són més de 'freezer'. Anirà millor per oblidar