La que fos presentadora del programa de Divinity, Cazamariposas, la catalana Nuria Marín, ha pujat la temperatura com només ella sap a les xarxes socials. A l'espera de tornar a la televisió, la presentadora és molt activa a les seves xarxes socials compartint tota mena de vídeos i fotografies, per mantenir el contacte amb els seus seguidors i generar contingut. I vaja si ho aconsegueix. Prova d'això, l'últim retrat que ha publicat en el seu perfil d'Instagram. Al llit, en roba interior i molt picant. Encara no l'has vist?

Nuria Marín, Telecinco

Nuria Marín, Telecinco

"Avui crec que em posaré al llit aviat. Ja us dic que ara mateix no tinc aquesta cara, jajaja! I vosaltres, sou d'anar a dormir aviat o pernocteu?". Aquest és el comentari que Marín va escriure durant la nit del dijous 4 de març. Una publicació que va acompanyar d'una suggeridora fotografia seva, amb el cabell solt, mirant a la càmera, tapant part del seu cos amb un edredó i deixant al descobert l'altra part, mentre presumeix de roba interior negra. Parlem d'això:

Nuria Marín, Instagram

Nuria Marín, Instagram

Un retrat de Nuria Marín que acumula prop de 3.000 likes i més de 100 comentaris. Entre d'altres coses li han dit: "L'àngel dels llençols de seda", "Guapa", "Maquíssima", "M'encantes", "Que sexi estàs"o "Quan puges aquestes fotos sempre em quedo amb ganes de més". Nuría Marín continua donant guerra. Prova d'això, el seu compte d'Instagram. Obert a tot el públic i amb fotografies que mereixen ser vistes. Passin i vegin. @nuriasecret.