La lleidatana Núria Marín no acaba de rebre el que mereix de Telecinco: un programa propi. I mira que va fent mèrits: el més recent, la fita d'aquest passat diumenge, convertint el 'Socialité' en el programa més vist del dia a Mediaset. L'ex de 'Cazamariposas' és la substituta habitual de María Patiño, i molts espectadors la prefereixen a ella abans que a la gallega-andalusa. Conscients d'aquesta pugna, l'espai fins i tot va organitzar una consulta popular entre els espectadors. Els resultats van afavorir la Patiño, però s'ensumava tuf a tupinada. El cas és que Marín pot presumir d'haver-la tombat, i de llarg: 200.000 espectadors més van seguir el xou rosa, un 18'1% i 1.636.000 fidels a nivell estatal.

tuit Núria Marín Socialité líder @nuriasecret

Núria Marín presenta Socialité T5

Núria Marín presenta 'Socialité' / T5

Ha estat un cap de setmana força bo per al programa de 'La Fábrica de la Tele', cert, però la Núria va destacar per sobre de la resta de programes de la cadena. La primera víctima, la 'jefa', que segur que ha encaixat la dada amb cara de circumstàncies. Sabent com n'és de competitiva, li courà. Se'n va un dia i li pispen la cartera, haurà pensat. Hummm... s'han acabat els dies lliures per a Patiño. Mentrestant, la Núria 'suma y sigue' en la seva trajectòria personal, cridant a la porta de Vasile amb el puny i la fulla dels audímetres. Ja no és només que pugui fer-se càrrec d'un programa a nivell nacional. És que fa que sigui molt vist. El més vist, de fet.

María Patiño presenta Socialité T5

María Patiño presenta 'Socialité' / T5

tuits a favor Núria Marín Socialité

tuits a favor Núria Marín Socialité 2

Tuits a favor de Núria Marín i contra María Patiño / @socialite

Un altre detall del poder de Núria Marín a la pantalla: va esmicolar tot un tòtem de la cadena com Ana Rosa Quintana. La "reina dels matinals" provava sort en horari nocturn amb un especial sobre l'any de confinament, i va punxar amb estrèpit: un 5'7% irrisori, menys d'un milió d'espectadors. El títol del programa, 'Erguidos frente a todo', paradoxal: es va estavellar i no hi havia qui aixequés això. Un refregit de 'Got Talent' o l'enèsima reposició de 'La que se avecina' haguessin funcionat millor, vaja.

Ana Rosa Quintana Erguidos frente a todo T5

Ana Rosa Quintana punxa amb 'Erguidos frente a todo' / T5

Justícia poètica: T5 es va carregar 'Cazamariposas', la matriu de 'Socialité' però sense trampes i amb molt més humor, i ara Marín reclama el tron. El missatge s'ha sentit als despatxos de la cadena amiga. A veure si n'actuen.