La presentadora catalana de Telecinco, Nuria Marín, és molt activa a les seves xarxes socials. Ho hem dit sempre i ho repetim. La de Lleida, a través del seu compte d'Instagram, publica tota mena de contingut per mantenir el contacte amb el seu fidel grup de seguidors, més de 168.000 persones. La presentadora comparteix com és el seu dia a dia, trucs de maquillatge, roba que es compra, menjar que es prepara, confessions per a tots els públics i fins i tot les seves manies més desconegudes.

Manies com la que ha fet pública durant la tarda de dimecres 20 d'octubre, deixant a molts amb la boca oberta. La catalana, per fer-ho, s'ha fet una fotografia en un bany, en la qual surt reflectida en un mirall. Una captura que ha acompanyat d'un escrit, molt sincer, en el que explica públicament, i per primera, vegada una de les seves excentricitats. Com menys, curiosa. La revelem, a continuació.

nuria marin t5

Núria Marín, Telecinco

Núria Marín sempre procura interaccionar molt amb les persones que la segueixen a les xarxes socials. Motiu pel qual sempre que confessa alguna cosa sobre la seva vida personal, després s'anima a preguntar als seus seguidors pel mateix. Això ha fet en les últimes hores parlant de les seves manies. Marín, molt sincera i espontània, ha confessat una raresa que porta molt anys fent.

Cada persona és un món i cada qui té les seves coses. Núria també té les seves. "Us explicaré una de les meves manies (en tinc moltes)", comença escrivint la catalana. "No suporto rentar-me les dents i les mans amb aigua calenta", confessa. "Quant més freda està l'aigua, més m'agrada", afegeix. Parlem d'això:

nuria marin mania dents

Núria Marín en el seu perfil d'Instagram

Una particular mania, sobretot la de rentar-se les dents amb aigua freda, que ella fa perquè "tinc la teoria, contrastada amb zero dentistes, que ajuda a mantenir les dents blanques". I és que Núria Marín cuida molt la seva dentadura, motiu pel qual sempre presumeix d'ella. Encara que no tota la vida ha estat així. Hi va haver una època en què la catalana estava molt acomplexada amb les seves dents. Tant, que li donava molt pudor somriure en públic. El motiu no era cap altre que la posició de les seves dents, irregulars i unes a sobre les altres. Foto:

nuria marin jove dents malament

Perfil d'Instagram de Núria Marín

Tot i que gràcies a treballar en una difunta revista durant molts anys, Núria Marín es va poder pagar el tractament d'ortodòncia i va aconseguir arreglar-se les dents. Des d'aleshores li ha canviat la vida. Així ho va escriure ella mateixa el novembre del 2020 en el seu compte d'Instagram: "Van ser 3 anys d'aparells, nafres, ferides, no menjar pomes a mossegades ni entrepans, però va valer la pena. Si esteu dubtant si arreglar-vos la boca, de veritat, feu-ho. No només és estètica. És salut".