El nom que fa servir la presentadora catalana Núria Marín a les xarxes socials és @nuriasecret. Doncs ara ha fet més honor que mai al seu nickname i ha revelat un secret sobre ella mateixa que ha deixat bocabadats els seus fans. Per poc habitual, sens dubte, i més, en aquests temps que corren.

nuria marin 2

nuria marin 3

Núria Marín / @nuriasecret

La simpatiquíssima presentadora catalana ha gaudit d'uns dies de vacances on el seu somriure d'orella a orella és encara més gran del que ens té acostumats.

La veritat és que no està desaprofitant ni un sol moment durant aquestes setmanes de sol i platja on l'hem vist gaudir de les bondats d'aquesta època, per exemple, menjant un plàtan en una sèrie divertida de fotografies o il·luminada pels raigs de sol amb unes ulleres molt cool i bevent una beguda estilosa: "Un rayo de sol y pink lemonade".

nuria marin bebida

Núria Marín / @nuriasecret

nuria marin platano

nuria marin platano3

Núria Marín / @nuriasecret

També ha tingut temps d'anar a la platja a fer un simpàtic top-less per burlar les tisores inquisitorials d'Instagram, que a la que veu uns mugrons femenins, convulsiona. Un seguit de fotografies fent servir diferents emoticones per poder-les publicar.

"Hace un par de días subí esta foto a stories y las views me bajaron drásticamente. Creo que al algoritmo no le gustó mi elección de tapar mis mininurias con flores, así que le doy varias opciones a ver si algún emoji le mola más. ¿Con cuál os quedáis? Yo con las setas que rima con te…". Flors, petxines, bolets, estels o papallones:

flors

petxines

bolets

estels

papallones

Núria Marín ha estat a la platja, per exemple, a Fuerteventura el passat juliol, on es va fer aquestes instantànies precioses contemplant la calma del mar mentre escrivia una frase SENSACIONAL acompanyant la imatge: "La felicidad es tener arena en el culo":

nuria marin fuerteventura

Marín, doncs, que deu ser de les poques televisives que aquest estiu no han anat cap a les illes balears, destí que sembla que ha estat l'únic per a la immensa majoria de presentadors i presentadores catalans, des de Laia Ferrer i Marta Bosch fins a Risto Mejide o Santi Millán, tots amb destí Menorca.

Desconeixem si Marín hi ha estat alguna vegada, suposem que sí. Tampoc sabem si ha anat mai a Eivissa, suposem que també. Però on mai ha posat un peu ha estat a una altra illa més petita, la més petita, de fet, Formentera.

nuria marin tuit

Ella mateixa ho reconeix amb una sorprenent confessió a xarxes on es pregunta sorneguera si després de la declaració "¿Si confieso que nunca he estado en Formentera me quitan el Instagram?". Certament, la preciosa illa és el lloc que fa les delícies a la xarxa, amb milers de persones fent-se fotos i selfies des d'allà, especialment durant aquestes dates.

Immediatament després, molts dels seus seguidors han posat els ulls com a taronges i els costava de creure-ho, missatges que ella ha seguit rebent amb sinceritat i reconeixent que "Me muero de ganas de ir":

nuria marin tuit2 

Mai és tard. Ho té molt fàcil. Entre el vol a Eivissa i el Ferry a Formentera, un parell d'horetes des de Barcelona i ja ho tindríem. I quan hi vagi, no voldrà marxar mai d'allà.