Nuria Marín és la "noia per a tot" de Telecinco. Té contracte de cadena i viu esperant una suplència, una substitució, un reality o un debat. Nascuda a Lleida aquesta setmana fa 40 anys i quan no té programa viu al seu esplendorós àtic al barri del Born a Barcelona. Tot i que ha acabat l'estiu, segueix aprofitant les altes temperatures de la capital catalana i ha passat el diumenge remullada.

Mentre altres VIPS de Telecinco tenen piscina a casa, com la que ensenya sovint Jordi González, la Marín es conforma amb la manguera de regar les plantes. Es calça un bikini de la marca Lola, degudament etiquetat, i obre l'aixeta: fresca com els seus matolls:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret)

nuria marin bikini

núria marin bikinio

Nuria Marín Instagram

Tres fotos i un vídeo a 29 graus exclamant: "Menudo calorazo hace hoy. Veranillo de San Miguel". Es refereix a un fenomen atmosfèric que consisteix en una pujada de les temperatures a finals de setembre coincidint amb el dia de Sant Miquel, el 29 de setembre, que és, casualment, el dia que Nuria Marín farà 40 anys.

Una edat simbòlica que marca l'entrada en l'edat madura, tot i que Nuria Marín sempre sembla que té vint-i-pocs anys: desimbolta, riallera, amb el nòvio de tota la vida, Juanlu de Paolis, i sense fills, Forever young, deia la cançó. El seu perfil segueix encara encasellat com la presentadora de l'esbojarrat programa Cazamariposas.

nuria marin T5

Nuria Marín , Telecinco

La catalana de Sálvame és infinitament més natural que Paz Padilla o Carlota Corredera, però li queden uns anys per no semblar la neboda, o la neta, de les feres del circ de La Fábrica: Kiko Matamoros, Lydia Lozano o Chelo García Cortés.

Mentre espera el seu moment, celebra 40 anys en plena forma. I amb vistes al Parc de la Ciutadella. 

------

En plantilla de la productora La Fábrica de la Tele, ha estat de les poques supervivents de l'escabetxina de cancel·lar Cazamariposas a Divinity, el canal minoritari de Mediaset.

Altres com el co-presentador Nando Escribano han hagut de buscar-se la vida però Núria Marín té contracte de cadena i ha fet de co-presentadora d'alguns programes fallits de prime time com el reality La casa fuerte o Mad in Spain, un debat polític estiuenc amb Jordi González.

mad in spain T5

Mad in spain T5

La presentadora s'ha fet un raconet i quan viu a Barcelona a l'espera de destí a Mediaset resideix a un àtic de luxe que ensenya al seu concorregut Instagram de 170 mil followers. L'últim vídeo és de la seva terrassa amb vistes al Parc de la Ciutadella. S'hi veu els arbres del parc, la cascada al fons amb l'estàtua dels cavalls daurats i la Torre Mapfre i l'Hotel Arts de fons.

Des d'aquesta perspectiva s'intueix on té l'àtic, a Ciutat Vella, barri del Born, l'indret hipster, modernet i car de Barcelona. Per la perspectiva sembla un àtic al Passeig Picasso o al carrer Pujades, davant mateix del parc.

juanlu de paolis nuria gtres

Juanlu de Paolis i Nuria Marín, GTRES

Núria (o Nuria) Marín porta 21 anys amb el seu nòvio i a Telecinco ha revelat per què no s'hi casa: "Vimos que Kiko Matamoros y Makoke, después de 20 años juntos, habían decidido casarse... al año rompieron, me dio mal fario que nos ocurriese lo mismo. A ver si después de tantos años juntos la vamos a pifiar, os juro que fue así".

Kiko Matamoros aclaria: "Lo de Makoke y lo mío venía de lejos, no fue por la boda". El casament de la Marín que sigui a prop, al barri del Born, a Santa Maria del Mar. Com el seu jefe Óscar Cornejo que es va casar a Ciutat Vella amb Jaume Collboni: boda a l'ajuntament i convit a l'Hotel W. Estan divorciats.