Catalunya va necessitada de parelles televisives: Alfons Arús i Angie Cárdenas són el punt més àlgid però costa trobar dues cares famoses de la tele catalana que siguin parella sentimental: Òscar Dalmau i Thais Villas, Marc Giró i Santi Villas, Cristina Riba i Artur Peguera...

No només són poques parelles sinó discretes. Per sort queda una on ella xerra més, ja que presenta programes del cor: Nuria Marín de Sálvame. Porta 21 anys en parella, sense boda ni fills, amb el director de Salvados de Jordi Évole, JuanLu De Paolis. Costa trobar fotos de la parella:

juanlu de paolis nuria gtres

nuria marin golpeo gtres

JuanLu De Paolis i Núria Marín a Barcelona, GTRES

Ara Núria Marin ha fet 40 anys i ho celebra com cada any al seu compte d'Instagram: xifra rodona, foto rosa xiclet al terrat del seu àtic al Born amb vistes al Parc de la Ciutadella:

"¡Dioooos! Hoy cumplo 40 tacos. ¡40! ¿Y qué? Sigo siendo la de siempre, con mi lado Hello Kitty y mi alma adolescente. Que nadie os diga que no tenéis edad para hacer, decir o vestir algo. Yo pienso seguir igual, avisados estáis, jajajaj!
Happy birthday to me, cuarentañeras".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret)

L'han felicitat totes les companyes de Telecinco excepte una: Ana Rosa Quintana, que es detesta amb Sálvame. Missatges de María Patño, Carlota Corredera (en català) i Emma García:

  • mariapatino1508 Felicidadeeeees!!!! Una adolescente
  • carlotacorredera Felicísima nueva década!!! 💕💜 T’estimo
  • emmagarciaweb Muchísimas felicidades!!! Disfruta de tu día!!! A celebrarlo por todo lo alto!!!❤️

nuria marin T5

Núria Marín, Telecinco

El més interessant de l'aniversari, uns quaranta molt ben portats, juvenils i amb la pell luminosa, és l'autoregal que es fa la parella: un rentavaixelles per la cuina del seu pis barceloní. Al vídeo d'Instagram explica com l'instal·lador de l'electrodomèstic de la marca Balay s'ha enfrontat amb la presentadora dient-li amb males maneres "No eres la única de mi lista de reparto de lavavajillas".

Ho explica la Marín davant d'El Corte Inglés de Diagonal:

Instastories Nuria Marin

El problema és que el repartidor no tenia hores de repartiment. Era un drama que acaba a mitges en un altre vídeo posterior. De la Diagonal al Born.

Núria Marín entrant a casa seva: "Bueno mirad lo que me acabo de encontrar al llegar a mi casa. Todo desmontado, parece que el lavavajillas sí cabe. Mi chico no está y me ha dejado una nota que pone 'No pongas el lavaplatos hay que poner cinta americana y silicona'. Qué significa, pues ni puta idea". Dos vídeos:

 

cocina nuria marin ig

cuina 2

Cuina de Núria Marín, Instagram

La cuina de Núria Marín no és com la de les altres estrelles de Telecinco: ni una illa al mig ni colors blancs ni marbre de Carrara com la de Bertín Osborne. Surten pots de Fairy, per quan no funciona el renta-vaixelles fer-ho a la pica, de Tenn i el pitjor, de Cucal, anti escarabats. De la Ciutadella a l'àtic pugen insectes repugnants.

Molt bons els vídeos íntims de Nuria i Juanlu. Per molts anys a la Marín. Quan acabi el contracte de cadena amb Telecinco, té lloc a la nova 8tv. A TV3 li costarà.