La presentadora catalana de Telecinco, Núria Marín, és molt activa a les seves xarxes socials on diàriament comparteix tota mena de continguts per a alegria dels seus seguidors. El mateix puja un vídeo seu fent exercici, que un vídeo de Tiktok, una foto dels plats que es cuina a casa, amb una pinta molt bona, per cert, o vídeos explicant les coses que li passen en el seu dia a dia. I precisament això últim és el que ha fet durant la tarda de divendres 10 de setembre.

La presentadora ha volgut compartir amb els seus seguidors el gran ensurt que s'ha endut mentre estava conduint el seu cotxe, quan estava entrant a Barcelona, ciutat on viu en un preciós àtic a prop del Parc de la Ciutadella. Un testimoni amb el que la de Lleida explica la complicada situació en la qual s'ha vist embolicada, fins al punt que s'ha vist obligada a parar en una gasolinera per tranquil·litzar-se i agafar forces per seguir amb el seu viatge per la carretera. Ho expliquem tot, a continuació.

nuria marin Telecinco

Núria Marín, Telecinco

"El malament que ho acabo de passar. Estic aparcada en una gasolinera". Aquestes són les primeres paraules que Núria Marín pronuncia en els diversos vídeos que ha compartit en el seu perfil d'Instagram. Vídeos que la de Telecinco s'ha gravat des de dins del cotxe, després de viure una complicada situació a la carretera amb què no comptava. El cas és que a Barcelona amenaçava pluja i després d'un matí de cel encapotat, quan el rellotge marcava entorn les quatre de la tarda, ha caigut un ruixat universal. Una gran tempesta que ha agafat Núria Marín a la carretera, arribant a la capital catalana, després de passar uns dies a casa de la seva mare, a Lleida.

"No es veia un pijo i els parabrises anaven d'un costat a un altre", confessa la presentadora de Sálvame i Socialité. "Ho he passat regular. M'he posat al carril de la dreta per anar tranquil·la i al meu rotllo. No es veia res", afegeix la catalana. Una mala estona a la carretera que per sort per a ella, i els altres conductors, només ha durat una estona. Després ha sortit el sol i el gran aiguat ha parat. Fotos de Núria Marín explicant com de malament ho ha passat a bord del seu cotxe:

nuria marin ensurt cotxe 1

Perfil d'Instagram de Núria Marín

nuria marin ensurt cotxe 2

Perfil d'Instagram de Núria Marín

nuria marin ensurt cotxe 3

Perfil d'Instagram de Núria Marín

Una situació desagradable, més si t'agafa un divendres a la tarda quan hi ha molt més trànsit a la carretera, amb la qual Núria Marín ha acabat parant en una gasolinera. "He parat a posar gasolina i a fer pipí perquè clar, amb tanta aigua, m'han vingut ganes d'anar al bany, així sóc jo", confessa l'amiga de Nando Escribano, fent gal·la una vegada més de la seva gran naturalitat, una cosa que encanta a tots els seus seguidors i de què no només presumeix a les xarxes socials, sinó també a la televisió quan presenta programes.

Un episodi a la carretera amb què Núria Marín, posats a parlar i a compartir la mala estona que ha passat, ha aprofitat per enviar un missatge a altres conductors, perquè prenguin consciència quan es vegin immersos en situacions com la que ella ha viscut a primera hora de la tarda de divendres 10 de setembre. "És important mantenir la calma perquè si et poses nerviós la pots cagar molt. Jo estava tranquil·litzant-me a mi mateixa tota l'estona", afirma. Núria Marín serveix per a tot: presentar programes, cuinar, fer vídeos de Tiktok i ara també per parlar de carreteres i donar consells a altres conductors. Hi ha una cosa que se li resisteixi? La resposta és no.