Núria Marín viu aquest estiu que farà 40 anys com els altres: amb l'ai al cor per si la truquen a substituir alguna de les presentadores d'estiu de Sálvame: Carlota Corredera i Paz Padilla. O per si ha de fer algun Socialité en el lloc de María Patiño, tot i que aquest programa menor de cap de setmana té desenes de reporteres amb el look similar a la Marín del cancel·lat Cazamariposas.

Marín és millor que elles però es mereix descansar i ho fa lluny de la seva Lleida natal: al mar. Fa uns dies va passar per l'illa de Fuerteventura per gaudir d'unes platges sense gent. I quan vol passar desapercebuda no etiqueta l'indret on s'amaga per poder prendre el sol com vol, fins i tot fent topless. 

nuria marin t5

Núria Marín a Telecinco

La catalana ha fet un experiment: mostrar-se sense roba però tapada amb icones d'Instagram per evitar la censura. Ha comprovat que té menys visionats així que repeteix i es fa diverses fotos amb diverses icones per tapar-se:

Escriu: "Hace un par de días subí esta foto a stories y las views me bajaron drásticamente. Creo que al algoritmo no le gustó mi elección de tapar mis mininurias con flores, así que le doy varias opciones a ver si algún emoji le mola más. ¿Con cuál os quedáis? Yo con las setas que rima con te…". Pits i bolets? o petxines, o papallones o estels:

flors

petxines

bolets

estels

papallones

Núria Marín a  Instagram

La Marín és llesta: cada like, view i seguidor a Instagram va buscadíssim. Ella fa un 5x1. Cinc fotos que són la mateixa fent topless a una platja deserta que no diu on és, ni si hi va amb el nòvio de tota la vida, Juanlu de Paolis. Només hi surt ella, estrella.

Les papallones agraden als nostàlgics del programa que la va descobrir a Barcelona, les petxines i cloïsses pel mar, els bolets perquè ella fa que rimin tetas y setas, els estels perquè ella n'és un i les flors com a Hawai o Bali. En realitat la tria és el menys important. El que es porta a l'estiu a la xarxa de les vanitats és exhibir-se.

marin ig

marin 2 ig

Núria Marín , Instagram

La Marín no té recança, del dret i del revés, de dalt i de baix, és jove, simpàtica i telegènica. Al costat seu, Corredera i Padilla semblen les seves mares. Més Marín.

------

Núria Marín reconeixia fa poc "Antes nunca decía mi edad pero me conservo genial y los llevo estupendamente". Assumit que té bona figura i bona pell.

La parella és el director de Salvados JuanLu de Paolis, que ha viscut un ERTE perquè La Sexta els va comunicar que no farien nous programes fins 2021. Els paparazzi els retraten junts per Barcelona. La parella és de les més consolidades de la TV catalana. Fa 20 anys que van junts però no estan casats ni tenen fills.

juanlu de paolis nuria gtres

nuria marin peto gtres

JuanLu de Paolis i Núria Marín pels carrers de Barcelona, GTRES

Prou famosos com per tenir paparazzi seguint-los pel carrer, són molt actius a les xarxes i Marín ha aprofitat per rebre les felicitacions de famosos, tots de la mateixa productora La Fábrica de la Tele (Sálvame, Todo es mentira o Socialité):

nuria marin GTRES

Núria Marín, 39 que en semblen 29, GTRES

Núria Marín ja ha deixat de ser "presentadora" per passar  a la categoria de "famosa". El seu èxit és que quan algú diu Núria Marín ja ningú pensa en l'alcaldessa de la segona ciutat del país, L'Hospitalet de Llobregat, i poderosa presidenta de la Diputació de Barcelona.

Núria Marín només en pot quedar una.