Si fa uns dies la presentadora catalana de Telecinco, Nuria Marín, narrava a les seves xarxes socials el gran ensurt que havia tingut amb el cotxe quan sortia de Barcelona i es dirigia fins a Lleida a veure la seva mare, ara ha tornat a presumir de sinceritat a les seves xarxes socials per mostrar-se més propera que mai amb la seva última publicació.

Si per alguna cosa és aclamada la de Mediaset és per la naturalitat de la que presumeix a les xarxes socials, mostrant-se tal com és. Per aquesta raó, Nuria Marín ha volgut deixar clar a tothom que Instagram no és tan bonic com sembla i que a la xarxa social no sempre la gent està feliç i de bon humor, com se'n presumeix en les fotografies. També hi ha dies tristos, dolents i foscos.

nuria marin portada

Núria Marín, Telecinco

"Tots tenim dret a tenir dies de merda. Jo avui n'he tingut un i per res en concret". Així comença la publicació que la catalana ha compartit a les seves xarxes socials, durant la nit del dilluns 13 de setembre. Escrit que acompanya de tres fotos seves. Núria, malgrat tenir un dia per oblidar, surt molt maca lluint un vestit vermell amb el que deixa les seves espatlles al descobert.

En la primera instantània la presentadora mira a càmera per sobre de l'esquena, en la segona posa feliç de perfil i en la tercera apareix d'esquena caminant a cos sencer. "Estic enfadada amb el món, pot ser que el món també estigui enfadat amb mi, no sé. Em permetré seguir així fins a les 00:00h d'avui. Després s'haurà ACABAT", afegeix la catalana, actualment presentant de forma puntual Sálvame i Socialité. Parlem d'això:

nuria marin foto dia merda 1

Perfil d'Instagram de Núria Marín

nuria marin foto dia merda 2

Perfil d'Instagram de Núria Marín

nuria marin foto dia merda 3

Perfil d'Instagram de Núria Marín

nuria marin text dia merda 1

Perfil d'Instagram de Nuria Marín

"Els dies de merda estan bé, però deixar-se portar per l'autocompassió és molt perillós i molt avorrit. I vosaltres, teniu dies de merda? Com els afronteu? (Malgrat el dia de merda m'he maquillat i posat mona per a les fotos, que una és professional passi el que passi)", acaba dient Núria a la seva publicació d'Instagram.

Els comentaris dels seus amics i seguidors no s'han fet esperar. "Demà tornarà a sortir el sol", "Descansa i demà més i millor", "Tots tenim dies així", "Serà dia de merda però estàs preciosa", "El vestit és molt bonic" o "Demà serà un dia millor" són alguns dels comentaris que s'acumulen a la publicació. Núria Marín natural, directa i sense filtres davant i darrere de la càmera. També a les xarxes socials. Seguiu-la: @nuriasecret.