Alfons Arús segueix casat amb Angie Cárdenas. El matrimoni més longeu de la TV ha viscut alguna separació sonada però comparteixen tantes coses que estan fets l'un per l'altre: quatre fills televisius (Íngrid, Tatiana, Arthur i Hans) i el programa matinal de més èxit de la TV, amb permís d'Ana Rosa que dura fins a quarts de dues i és una altra lliga informativa. Aruser@s segueix amb audiències siderals: l'últim programa supera el 19% a Catalunya. Aquest divendres han tingut un d'aquells moments que tant agraden als espectadors: una intimitat del matrimoni Arús.

alfonso arus y angie cárdenas EP

arus angie

Angie i Arús, en una de les poques imatges junts, EP

Ha estat a quarts de vuit del matí. Angie treu a mig del plató una bossa de vellut de Chanel i aboca sobre la taula el seu contingut: centenars de monedes de pesseta, vint-i-cinc o cent pessetes. Xavalla metàl·lica que ha conservat 20 anys des que existeix l'euro. Arús se'n feia creus: "Hace años que lo digo y no se da por aludida. Tiene 4 semanas para canjearlas. Luego no valdrán nada. Ella ha traído aquí una pequeña muestra de chatarra acumulada. Le digo que se le va a pasar el arroz y no quiere cambiarla". Angie: "Esto se está revalorizando". Arús: "No sé si se està revalorzando pero Angie tiene un TOC (trastorno obsesivo compulsivo)".

angie chanel la 6

monedas angie La 6

toc angie 6

Angie Cárdenas La Sexta

Arús es queixa del soroll de les monedes a plató "Parece un bingo, unas tragaperras, llama al jubilado que conserva un millón en monedas de pesetas. No tienes billetes". Angie: "Me sisaron uno de mil pesetas". Són una de les parelles amb més èxit, també econòmic. Tota la vida fent TV i ràdio junts, ella de productora, a Videos de primera, Al ataque, El Chou, Ja hi som, Força Barça, i dècades d'Arusitys. Són rics. Pesseta a pesseta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat