Aquest dimarts la presentadora catalana de Sálvame, Núria Marín feia 39 anys. La notícia no és l'aniversari sinó que publiqui l'edat que té. Amb el seu aspecte, posat i actitud d'eterna adolescent aconseguia confondre els espectadors del teenager Cazamariposas i com a substituta de Jorge Javier a Sálvame.

nuria marin GTRES

Núria Marín casi 40, GTRES

Una famosa de Telecinco, la PeloPony, reconeix que Núria Marín se'n treia deu. Deia que tenia 28 anys i en realitat eren 38. "Marikona y me decías que tenías 28":

peloponyu insta

Instagram Pelopony

nuria marin 1 ig

tanga nuria ig

Instastories Núria Marín lluitn sostenidors i tanga

Núria Marín reconeix "Antes nunca decía mi edad pero me conservo genial y los llevo estupendamente". Assumit que té bon cos i bona pell, penja un vídeo en tanga i sostenidors brilli brilli regal del seu nòvio. La parella és el director de Salvados JuanLu de Paolis, que ara està en ple ERTE perquè La Sexta els ha comunicat que no faran nous programes fins 2021. Els paparazzi els han enxampat junts per Barcelona. La parella és de les més consolidades de la TV catalana. Fa 20 anys que van junts però no estan casats ni tenen fills.

juanlu de paolis nuria gtres

nuria marin peto gtres

JuanLu de Paolis i Núria Marín pels carrers de Barcelona, GTRES

Prou famosos com per tenir paparazzi seguint-los pel carrer, són molt actius a les xarxes i Marín ha aprofitat per rebre les felicitacions d'aquests famosos, tots de la mateixa productora La Fábrica de la Tele (Sálvame, Todo es mentira o Socialité):

nuria marin GTRES

Núria Marín, 39 que en semblen 29, GTRES

Núria Marín ja ha deixat de ser "presentadora" per passar  a la categoria de "famosa". El seu èxit és que quan algú diu Núria Marín ja ningú pensa en l'alcaldessa de la segona ciutat del país, L'Hospitalet de Llobregat, i poderosa presidenta de la Diputació de Barcelona. Núria Marín només en pot quedar una.