L'amor ha nascut en un plató de TV3. Segons ha pogut saber en exclusiva EN Blau, s'ha format una nova parella sentimental dins la TV pública. Són dues de les cares més conegudes de la cadena, dos presentadors que comparteixen plató de Telenotícies cap de setmana. No es tracta de l'editor, Ramon Pellicer, feliçment casat des de fa anys amb la també periodista, Lali Colomé. Són la co-presentadora i el presentador d'Esports. La bomba ha sorgit fa pocs mesos. Cristina Riba i Artur Peguera són nòvios.

cristina Riba TV3

artur peguera tv3

Cristina Riba i Artur Peguera són parella sentimental, TV3

Són dos conductors del programa més vist a Catalunya cada cap de setmana. Fan audiències siderals al migdia i a la nit. La complicitat de l'equip és un dels secrets de l'èxit d'aquest TN i aquesta complicitat ha fet que la Cristina i l'Artur s'enamorin. Han començat a fer-ho saber als seus companys. Són una parella fabulosa. Cristina Riba és vídua i Artur Paguera és divorciat. Tots dos estaven sense parella i han trobat l'amor al lloc de feina, com amb tantes altres professions. Les mirades delaten.

tn cap de setmana TV3

Pellicer, testimoni directe de la relació dels seus companys, TV3

Cristina Riba té 40 anys, és de Manresa i va fer Periodisme a l'Autònoma. Ha arribat al cim de TV3: presentar un TN. Va començar  presentant rodes del 3/24. El salt va ser ràpid i ara és imprescindible. Artur Peguera té 56 anys i va néixer al Pont de Suert. Viu a Lleida. És un dels clàssics dels Esports de la casa. Cristina Riba va perdre el seu marit fa uns tres anys i té dues criatures, un nen i una nena. Artur Peguera es va divorciar de la mare de la seva filla Júlia Peguera, també periodista. 

cristina riba TV3 tiop

artur peguera tv3 ok

La Cristina i l'Artur, a TV3

Una parella sorpresa, encantadors, líders, bons professionals i guapos. TV3 té una plantilla gran, on tots es coneixen, però encara hi ha espai per a l'enamorament. Fan patxoca. Aquest cap de setmana viatjaran a Göteborg, a Suècia, per explicar si el Barça femení guanya la Champions. Ells ja han guanyat. El diumenge han presentat tots dos des de Göteborg en una foto molt maca:

artur peguera i Cristina Riba TV3

Riba i Peguera a Suècia, TV3