Marc Ostarcevic protagonitzava fa unes dècades les principals portades de les revistes del cor. El seu matrimoni amb la vedette Norma Duval durant 20 anys, els seus posteriors affaires amb d'altres pseudocelebrities, el seu moreno 24/7 els 365 dies de l'any... Un latin lover de manual que va deixar la seva Croàcia  natal per recórrer les platges de Marbella i Benidorm. 

ostarcevic i norma

GTRES

A la localitat valenciana va ser precisament on fa uns mesos li van detectar la pitjor de les notícies: té càncer de pròstata. Ell mateix ho revela en exclusiva a la revista Semana, però vol fer front a aquest difícil moment amb normalitat i serenor. També amb tranquil·litat i sense que la notícia afecti la seva gent. En aquesta línia sorprèn el que ha confessat a la citada publicació, quan reconeix que cap dels seus vuit fills coneixia el seu estat de salut: "No me hace falta nadie. No quiero molestar".

ostarcevic

GTRES

L'exjugador de bàsquet està rebent tractament a l'Hospital Clínica de Benidorm, on en una revisió periòdica als seus 77 anys li van donar la mala notícia. Feia temps que poc se sabia d'ell, després que se'n parlés sovint de la seva relació amb Duval o dels amors i desamors posteriors. Tot i el càncer que pateix, Ostarcevic ha volgut remarcar a Semana que està "soltero y abierto al amor", tot i que la seva màxima prioritat ara per ara és superar la radioteràpia i vèncer al càncer o "bicho" com ell mateix l'anomena.