Els llums de l'Acadèmia d'Operación Triunfo s'han apagat, però alguns segueixen somiant amb el programa. La gran majoria, per raons positives: els fans volen que torni aviat per continuar gaudint del seu passatemps favorit. D'altres, però, pateixen terrors nocturns i una obsessió malaltissa: acusen el talent show d'indepe, antiespanyol, contrari a la democràcia i pro-violència. Un deliri, vaja.

Un exaltat responia amb aquest reguitzell d'acusacions a la darrera fotografia publicada per la directora Noemí Galera, relativa a la roda de premsa posterior a la final del concurs. "Nido de independentistas anti-españoles financiado con dinero público", "se encargan de permitir y fomentar acciones de índole independentista y anti democrática", "una ideología que atenta contra la integridad física del prójimo" o "un grupo para el que, todo lo que no sea pensar como ellos, es ser fascista". És complicat condensar tantes bajanades en tan poques línies, però el seu autor ha aconseguit la fita. Ara bé, el clatellot de Galera ha estat sublim. Un prec ras i curt: "deja de seguirme, por favor". La catalana ha rebut el suport dels seguidors. 

com0

com 3

com 2

com 1

  • @ferdelguayo: que puedo esperar de un grupo que, todo lo que no sea pensar como ellos, es ser fascista. Ser fascista es un insulto, sea quien sea a quien se lo propines, y nada tiene que ver con el estar en contra de propaganda independentista financiada con dinero público. Las acciones y metodologías de control de masas del fascismo, son bastante parecidas a las que hay en Cataluña.

Noe Galera finalistes OT @noegalera

Noemí Galera finalistes OT @noegalera

com noe

Noe Galera @noegalera

@noegalera

Hi ha qui veu enemics per tot arreu i que insulten per raons polítiques i culturals Samantha Gilabert o d'altres concursants, però que quan VOX envaeix el programa calla interessadament. Potser s'hauria de fer un OT ultraespanyolista per tenir-los contents: allà sonaran en bucle "El novio de la muerte", Manolo Escobar i la "Marcha Real". Un xou de "mucho españoles", y olé.