El fiasco d'OT d'aquesta edició 2020 pot enterrar el format. La productora Gestmusic té un problema amb el programa estrella de La 1: perd d'audiència cada diumenge contra tots els realities tronats de Telecinco, siguin GH, El tiempo del descuento o Supervivientes. El programa musical està fent les pitjors audiències i sonen més les polèmiques que els noms dels triunfitos. Trist 10,5%, 12è programa del dia.

leal tve

TVE

A l'últim programa la convidada Estrella Morente ha fet un al·legat pro-taurí a traïció, perjudicant una concursant i en revenja per uns comentaris d'una concursant animalista, Maialen. Vox adoctrinant nens a favor de matar toros.

La cantant andalusa va decidir canviar la lletra de Volver per fer una defensa de la tauromàquia, la concursant Nia es va quedar fora de joc, petrificada i nerviosa i el presentador andalús Roberto Leal no va dir res en acabar el duet fent un ridícul horrorós i demostrant que el programa li va gran. Leal: "Qué momento más bonito. Nia, estás rota...". No, està tremolant per la mala passada de Morente.

estrella tve

TVE

Estrella Morente després, amb el micro sense música es despatxa:  "Si tu eres buen cantante pero no valoras, no respetas, te pierdes muchas cosas". I Roberto Leal tocant el violí: "Nia no se te va a olvidar". O Leal amaga el que ha passat o no s'assabenta. De pena. I extriunfitos indignats:

estrella morente nia ot tve

TVE

La xarxa treu fum per escopir en la llibertat d'expresió d'una noia animalista i convertir una actuació musical en apologia de matar toros, renyant una noia i arrïunant el número d'una altra. I el programa no va badar boca. OT 2020 fa olor de final. Només hi falta Pilar Rubio presentant.