A Nando Escribano, presentador titular de Cazamariposas (Divinity), se li ha esgotat la paciència amb tot el que té a veure amb Rafa Mora. Després del surrealista debut del valencià com a "presentador" de l'espai de La Fábrica de la Tele, on el Tete anava totalment perdut i demostrava la seva ignorància sobre temes bàsics d'actualitat, sorgia la figura de Macarena Millán, la xicota de l'extronista de Telecinco. La noia defensava el seu home de les crítiques atacant els presentadors del programa (i l'equip que hi ha al darrera) assegurant que no el van ajudar perquè "les puede quitar el puesto", a més de parlar d'enveja, de manca de companyonia i de que van provocar que Mora s'equivoqués contínuament al programa.

Fes clic a la imatge per sentir les paraules de la xicota de Rafa Mora: 

Rafa Mora Macarena Millan Salvame Telecinco

Rafa Mora Macarena Millan Sávame Telecinco

Macarenaç Millan novia Rafa Mora @macarenams

Macarena Millán @macarenams

La noia, un altre producte de MyHyV de Mediaset, s'ha ficat en un jardí de dimensions colossals. Sobretot perquè ha irat Escribano, que li ha respost en directe i amb Rafa Mora com a convidat de pedra: "Ni ninguneo a nadie ni le como tampoco el culo a nadie". En Nando s'anava escalfant: "Otros presentadores se hubieran negado a compartir plató con él. Nosotros no, nosotros le estamos ayudando". I li "regala" un consell: "Dejad de calentarle la cabeza. Céntrate en tu novio y no en ser una simple hater". La plantofada s'ha sentit a l'altra banda de la galàxia. 

Clica per sentir la resposta contundent de Nando Escribano:

Nando Escribano sobre Rafa Mora Divinity

Nando Escribano sobre Rafa Mora Divinity

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquí con mi alumno 👨‍🎓 @rafamoratete que tiene muchas ganas de aprender!

A post shared by Nando Escribano (@nandoescribano) on

Macarena Millan i Rafa Mora junts @macarenams

@macarenams

Macarena i Rafa, Rafa i Macarena: Els testos s'assemblen a les olles. I per cert, en castellà recomanen que "dónde pongas la olla...". En fi, que menys fer-se la víctima i més guanyar-se el lloc de treball, tete. I sobretot, respecteu el que gent com Nando, Núria Marín o Germán González porten anys treballant-se

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat