"Sois penosas las dos". Un tal Barranco crida a dues tronistas de Mujeres y hombres y viceversa, Oriana i Violeta. Tot un submón televisiu que cada migdia emet Paolo Vasile a la seva segona i ensorrada cadena: Cuatro. A Catalunya l'audiència llangueix (un trist 3,9%). Són 24 mil espectadors catalans ni-nis, que ni estudien ni treballen ni pensen. Miren un programa on adults es comporten com adolescents hormonats. Al capdavant una fora de lloc Toñí Moreno, que acaba de confessar "Mi mundo se desmorona". El programa, la cadena i la TV s'ensorren amb ella. Una participant, Violeta, es discutia a crits amb el tal Barranco i anava sense roba interior i tan escotada que se li ha escapat mig pit:

sina cuatro

Cuatro (clica la foto per veure el vídeo, minut 17)

sina 2 cuatro

ell cuatro

toñi moreno cuatro

Cuatro

El programa explica l'escena: "Oriana y Barranco se han visto cara a cara para aclarar si lo que dijo el extronista en plató – que se había “liado” con ella– es cierto o no. En un primero momento, Oriana ha dicho que le pidió a Barranco que “insinuara que había pasado algo para darle celos a su novio". No té cap sentit res, però a plató pugen els crits: "Que te calles ya. Tengo dos empresas y tú no has trabajado en tu vida. ¿tienes algo en esta vida a parte de esa cara?. No te quiero ni escuchar". Friki, payasa li diu ell. Macarra li diu ella. I la sina esquerra de Violeta se surt de l'escot a passejar. Mig mugró que és el cant del cigne del programa, la cadena i la TV en obert.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat