El 21-D a Barcelona té Consell de ministres i ball de bastons. No serà la guerra civil que Ana Rosa vaticinava però algun mastegot s'ha sortejat. Qui ha rebut és un reporter ultra, Cake Minuesa. És com el Caiga quien caiga de la ultradreta, sense ulleres de sol però amb discurs de dretes. El problema és que no fa gràcia. Davant la manca de talent per pretendre ser la nèmesi de El Gran Wyoming, Minuesa recorre Catalunya i penja vídeos com el del 21-D. Alguns dels testimonis presencials l'han acusat de muntatge però el vídeo deixa clar que algú amb la cara tapada li clava un cop de puny. Condemna absoluta a qualsevol agressió. El vídeo l'han aprofitat Pablo Casado i Albert Rivera.

Cakealatake és el seu perfil de twitter. Molt precís. Al vídeo repeteix "Estamos trabajando por favor" mentre li mouen la càmera. Un home amb la cara tapada l'agredeix i ell diu "Estoy bien, se demuestra que estos que me insultan con un 'hijo de puta' no tenían nada más que hacer que golpearnos. Esta señora dice que es un montaje. Esto es lo que hay. Es la gente, claaaaro... es un montaje. ¿Que vengo a provocar? ¿Todo lo que no sea CDR es provocar? ¿Lo que no sea que me partan la cara es provocar? ¿Esto es ketchup?". Es treu sang del nas amb un kleenex i una senyora li regala un croissant "en senyal de pau".

cop de puny intereconomia

Intereconomía

Un cop d'ull dels vídeos del reporter a Youtube dona fe que li acostuma a passar el mateix quan recorre Espanya: "Descomunal linchamiento a Cake Minuesa tras ser AGREDIDO e INSULTADO por separatistas en Barcelona". "Monedero da un cabezazo a Cake Minuesa". "Cake Minuesa, amenazado de muerte por denunciar el homenaje del primer asesino de ETA". "La Policía Foral INSULTA a Cake Minuesa e intenta detenerle en Alsasua"​... I així fins a l'infinit. Pobre noi, té un imant per ser insultat, agredit i colpejat. Serà mala sort. Convinguem que ningú agredeixi ningú i qui agredeixi que pagui.