Pilar Rahola i Jordi Cañas tenen en comú que tots dos són exdiputats, ella per ERC, ell per Ciutadans, i tots dos treballen al mateix programa de TV3, Tot es mou, però Helena G. Melero evita fer-los coincidir. Ja se n'encarrega Cañas d'atacar Pilar Rahola però no de cara sinó a les xarxes. Dijous l'Assemblea d'Extremadura va votar a favor del 155 permanent a Catalunya.

pilar rahola jordi cañasTV3

Rahola va estar sembrada a TV3: "Escolti, perdoni, senyor Fernández Vara, yo no me levanto por las mañanas pensando en los extremeños. ¿Por qué se levantan pensando en los catalanes cada día?. No ho entenc. Tot Deu pensa en els catalans, tocant-nos els nassos i fotent-nos el dit a l'ull. No ens aixequem pensant com fotem els extremenys. El que volem és que els vagin bé les coses. Volem que visquin bé i que ens deixin en pau". Impecable excepte per Ciutadans:

Cañas: "Gracias por amargar la tarde a la Rahola" i la cantarella difosa per l'ideari taronja que repeteix Cantó com un papagai: el supremacisme. Si un parlament com l'extremeny, que no té cap competència sobre Catalunya, demana que se suspengui l'autonomia catalana pel mer fet que són extremenys, qui és el que es creu superior? Els únics supremacistes són els diputats extremenys que demanen que Catalunya no es pugui autogestionar. Una autonomia demanant que se suspengui una altra autonomia. Surrealista. Cañas, Cantó, digitals ultres... què és supremacisme? Supremacisme ets tu.