La volatilitat de l'amor és tan potent com insondable. Et despistes un moment i, quan te n'adones, ha saltat per la finestra. Adeu, a reveure'ns... o no. Aquest 2022 s'està posant les botes en la categoria de ruptures sentimentals, apartat famosos i famoses. Que si Almudena Cid i Christian Gálvez, que si Marc Bartra i Melissa Jiménez, Gerard Piqué i Shakira o fins i tot Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa (que intenten desmentir-ho per tots els mitjans possibles)... Doncs bé, a la llista n'afegim una de nova, de grossa i de colpidora. La presentadora d'Antena 3 Noticias Mónica Carrillo i la cantant d'èxit Vanesa Martín han partit peres. Gairebé 3 anys de relació que han arribat a la seva fi, deixant els seus seguidors ben impactats.

La seva història d'amor va començar el 2019, o si més no va ser quan els mitjans rosa van començar amb el clàssic festival d'eufemismes per no dir les coses pel seu nom: "Veranean juntas", "escapada de amigas", "amistad especial". Enamorades, juntes, festeig, nòvia i nòvia. No era tan díficil. Carrillo va posar el punt final a l'especulació amb una piulada confirmant el romanç. A l'artista se li atribuïen d'altres relacions anteriors amb dones com l'actriu Inma Cuesta. Si Carrillo n'havia tingut alguna abans es desconeix: fonts consultades per EN Blau  si que afirmaven que havia tingut parelles masculines. L'espurna va sorgir arran de la participació de la Vanesa al programa 'La Voz Kids', on feia de jurat. La proximitat física als estudis d'Atresmedia va propiciar el romanç. Fins i tot va servir per immortalitzar televisivament la seva unió: Martín va actuar durant un informatiu de la cadena. Sempre han portat la seva relació amb discreció, malgrat que tampoc s'han amagat de ningú. Només faltaria.

vanessa martin i monica carrillo antena 3

Vanesa Martín i Mónica Carrillo al plató d'informatius / Foto: Antena 3

Vanesa Martín ha estat l'encarregada d'anunciar la ruptura

Tampoc s'ha amagat la ruptura, tot i que ha seguit els paràmetres de la seva relació: perfil baix i sorpresa per als milions de seguidors d'una i altra. L'encarregada de comunicar-lo ha estat la cantant de Màlaga en una entrevista a la revista Shangay, en un número especial per la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ. Allà parlava del seu nou disc, que sentirem a finals d'any. Un treball que porta com a títol "Siete veces sí", però que, paradoxes del destí, ha deixat tothom de pedra per un "no". "Es un disco positivo. Mi mensaje es que quiero personas felices a mi lado, quiero a mis amigos, mis hermanos, mis cuñadas, mi pareja. No tengo pareja ya, pero bueno, me gustaría que fuera feliz también". Boom. 

Vanesa Martín revista Shangay
Vanesa Martín confirma la ruptura / Foto: Revista Shangay

Les pistes de Mónica Carrillo que presagiaven el final del romanç

La revelació de l'estat sentimental de Vanesa Martín ha estat impactant, i els fans de la parella i la premsa especialitzada ha començat a investigar. Com que han estat sempre geloses de la seva intimitat no trobaran gaires respostes, però en el cas de Carrillo hi ha un seguit de missatges a Twitter que es poden agafar com a pistes inequívoques de la situació que estan travessant. La literatura i la música són les claus. La Mónica comparteix sovint microrelats i fragments de cançons que expliquen els seus sentiments més profunds (molt sovint en clau catalana i en català, cosa que rebenta a l'audiència espanyolista de la cadena). Repassem algunes d'aquestes publicacions i ho entendran millor. 20 de juny: "Para cuando pueda verte. Para cuando el tiempo nos haya alejado. Para cuando ya nada importe. Para entonces, seguiré deambulando en los tejados sin nombre". 23 de juny: "Cómo no me vi venir. Cómo no salir huyendo. Ahora, parada en tus alas, sigo esperando un golpe de viento". 27 de juny: "¿Te acuerdas de aquel tiempo? Salíamos por el salón de casa. Nos cantábamos en la boca. Nos matábamos de ganas. Y, al tercer día de encierro, temblando sobre una roca, dije aquello. Lo dije: creo que te quiero". I el més colpidor, el dia 30: "Oye, Siri, ponme algo de música ligera porque me siento ausente. Necesito que sea ligerísima, palabras sin más misterio y alegre solo un poco". Nostàlgia. Melancolia. Un amor que se'n va.

Mónica Carrillo tuit Vanesa 4 Twitter
Mónica Carrillo i els seus tuits abans de la ruptura / Twitter
Mónica Carrillo tuit Vanesa 3 Twitter
Mónica Carrillo i els seus tuits abans de la ruptura / Twitter
Mónica Carrillo tuit Vanesa 2 Twitter
Mónica Carrillo i els seus tuits abans de la ruptura / Twitter
Mónica Carrillo tuit Vanesa Twitter
Mónica Carrillo i els seus tuits abans de la ruptura / Twitter
Vanesa Martín y Mónica Carrillo Formentera GTRES
Vanesa Martín i Mónica Carrillo a Formentera / Foto: GTRES

La bona notícia? Que tot fa pensar que mantindran una magnífica relació. És la part més bonica d'una notícia amarga.