Mónica Carrillo és la parella professional de Matías Prats al capdavant dels informatius de cap de setmana d'Antena 3. Aquests dies està de promoció de la seva novel·la La vida desnuda. Qui no es despulla és Carrillo a l'hora de parlar de la seva altra parella, la sentimental. Es mostra molt reservada a El País "¿Que cuán secreta es mi vida privada?  Mira, me da apuro, pero me he hecho mayor. Quería seguir protegida por el anonimato porque soy reservada y tímida. Aprendes a no entrar donde no quieres". Els paparazzi li han fet fotos passejant per Chueca o compartint casa amb la cantant Vanesa Martín.

vanesa martin monica carrillo GTRES

vanesa martin gtres

monica carrillo gtres

GTRES

A la cantant de 39 anys se li va atribuir abans una relació sentimental amb l'actriu Inma Cuesta mentre que a la periodista no se li coneix cap relació pública. Fins que van coincidir a Antena 3. Vanesa Martín feia de 'coach' al porgrama La Voz Kids. Fonts d'Antena 3 van confirmar a En Blau que abans Carrillo havia tingut parelles masculines però ara ja no. Vanesa va actuar al plató d'Antena 3 Noticias i hi havia certa tensió a l'ambient. 

monica carrillo vanessa martin Instagram

vanessa martin i monica carrillo antena 3

Antena 3 (clica la foto per veure el vídeo)

La premsa del cor parla amb eufemismes: "Veranean juntas" o "Escapada de amigas". Una cautela absurda que no hi seria si la parella fos d'un home i una dona. A Mónica Carrillo, de 43 anys, se la valora per la seva credibilitat en antena i el seu interès com a escriptora. I en això és bona.